Sarar New York'ta

Sarar New York'ta

Türk modasının dünyadaki en büyük temsilcilerinden Sarar, New York'ta ilk mağazasını açtı.

Eskişehir'den çıkıp yıllar önce Amerika piyasasına giren Sarar, dünyanın önde gelen markalarının boy gösterdiği New York'un ünlü Madison Caddesi'nde mağaza açtı.

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, bunun devamının geleceğini bildirdi. Yıllar önce Amerika piyasasına giren Sarar'ın, dünyanın önde gelen markaların sıralandığı New York'un ünlü Madison Caddesi'ndeki mağazasının açılışı için düzenlenen törene, Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Mehmet Samsar, Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz'in yanı sıra Amerika'daki Sarar mağazalarının yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

TÜRKLERİN BAŞKENTİ

Brooklyn'i Amerika'daki Türklerin başkenti olarak tanımlayan Belediye Başkanı Markowitz, Sarar marka ceketini gazetecilere gösterdi. Sarar'ın tarzın ve kalitenin temsilcisi olduğunu ifade eden Markowitz, "İşte bu yüzden Türkiye'de iyi giyinen çok sayıda erkek var. Hiç şüphe yok ki Sarar, Türkiye'de olduğu kadar New York'ta da popüler olacaktır" dedi. Markowitz, ardından da bugünü Sarar açılış günü ilan eden bildiriyi Sarar'a verdi.

Cemalettin Sarar ise konuşmasında, Markowitz'in hep Sarar marka giyidiğini ifade ederek, bundan duyduğu gururu dile getirdi. Sarar'ın dünyanın 5 kıtasında 100 mağazası olduğunu kaydeden Sarar, "İnşallah bu gelecekte 1101 tane olsun" ifadesini kullandı.

Markowitz geceye damgasını vurdu

Öte yandan geceye Türk dostu olarak bilinen Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz, damgasını vurdu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen Eylül ayında ABD'yi ziyaretine katıldığı bir iftar programında cebinden çıkardığı nazar boncuğu ve söylediği Fenerbahçe Marşı ile herkesi kahkahalara boğan Markowitz, bugün de yine varlığını hissettirdi. Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar'ın fazla kilolarına ve göbeğine gönderme yapan Markowitz, Sarar'ı 'ikiz kardeşi' olarak gösterdi. Sarar'ın ceketini de giyen Markowitz, aynı kiloda olduklarını söyledi.

 

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.