Samos(Sisam) Adası FeribotBiletleri Bilet.com’da!

Samos(Sisam) Adası FeribotBiletleri Bilet.com’da!

Online bilet satın alma merkeziniz olan bilet.com artık Samos (Sisam) AdasıKuşadası feribot seferleri biletleri satışı da yapıyor.

Online bilet satın alma merkeziniz olan bilet.com artık Samos (Sisam) AdasıKuşadası feribot seferleri biletleri satışı da yapıyor. Siz de Yunan adalarını keşfe çıkmak istiyorsanız, feribot biletlerinizi bilet.com sitemiz üzerinden ekonomik olarak alabilirsiniz.

Bilet.com Yunan Adaları Feribot Biletleri

Meis,Kos, Midilli, Rodos, Symi, Chios, Kalymnos, Leros ve Samos adalarına ulaşmak için bilet.com üzerinden alacağınız biletlerle Ege’nin iki yakasını bir araya getirmenin yolunu bulacaksınız. Özellikle Yunan yemekleri ve sirtaki gecelerini yakından izlemek için, feribotlarla adaya kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

SamosAdasında Gezilebilecek Yerler

Meander Turizmin seferleri ile gidebileceğiniz SamosKuşadasıferibot seferi biletialmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. En kısa sürede biletinizi alıp, bu şirin Yunan adasının sahillerinde tur atmaya başlayabilirsiniz.

Adada gezebileceğiniz birkaç yeri sizin için hazırladık ve günü birlik gezerek istediğiniz yere kolayca ulaşabilmeniz için araç kiralayabilir ya da bisikletlerle adayı gezebilirsiniz.

Agia Paraskevi

Adanın en güzel plajlarından olan Agia Paraskevi, arkasında tavernalar olan küçük bir koy. Köylüler genelde bu plajı kullanıyor ve birkaç sandalye ve şezlongdan başka bir şey bulamazsınız. Sakin ve sessiz bir plaj keyfi isterseniz burayı tercih edebilirsiniz.

Sidera

Ağaçlı bir plajı olan Sidera oldukça kalabalık bir bölge olduğu için aileler bu plajı tercih ediyor. Bazı kişilerin zıpkınla balık avladıkları da görülüyor.

Posidonio

Güzelçamlı’nın neredeyse yakını olan Posidino köyü, Türkiye’ye çok yakın. Bu yüzden Türkiye’den gelen birçok turist bu limanda demir atmış bulunuyor.

Karlovasi

Karlovasi kentinde bulunan liman, şehrin en büyük limanı. Birçok plajı bulunan bu bölgede deniz pırıl pırıl ve balık açısından birçok balık türünün yakından görülebileceği koylar var.

Pisagor

Klima koyunun batısında kalan bu bölge, Pisagor’un doğduğu köy olarak biliniyor. Pisagor anıtı ile fotoğraf çektirmek için tercih edilen bir rutin olarak karşınıza çıkacaktır.

Burada yazamadığımız daha birçok yeri keşfetmek isterseniz hemen bilet.com üzerindenSamos Adası Kuşadası feribot bileti alabilirsiniz. Siz de sitemizden uçak, otobüs ve feribot bileti satın alarak zaman kazanabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.