SAĞLIK OCAĞIMIZ YOK

SAĞLIK OCAĞIMIZ YOK

Atatürk Oto Sanayi esnafıyla sanayideki sorunları konuştuk.

Önder Özdemir – İstanbul Garage

Sanayide çalışan yaklaşık 3 bin kişi var ve hepsi de ağır işlerde, alet edavatla çalışıyorlar. Çalışma esnasında yaralanmalar oluyor ve acil ilkyardım ihtiyacı doğuyor. Bu durumda buraya bir sağlık ocağı kurulması gerekiyor. Her ay düzenli aidat topluyorlar. Ufak tefek yaralanmalar için, ilk müdahale için sağlık ocağı yapılabilir. Bunu defalarca tekrarlamamıza rağmen netice alamadık.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER KORKUTUYOR

Müşterilerimizin en büyük şikayeti de sanayide başıboş gezen köpeklerden yana oluyor. Kimisi köpekten korkuyor. Birde çok büyük meziyetmiş gibi büyük, saldırgan köpek besleyenler var. Onlarda başıboş geziyor.

SERVİS DÜZENİ YOK

Kimse müşterisini bekletmek istemiyor. Hatırı sayılır sayıda kapasite, dükkan var. Burada cafe gibi yerler, boş alanlar vardı ama onların hepsini ticarethaneye dönüştürdüler.

OTOPARK GİBİ KULLANILIYOR

Sanayideki bir diğer sorunda otopark sıkıntısıdır. Buranın kalabalıklığı yine hiç çekilmiyor ama son zamanlarda sanayinin dışından kişiler araçlarını getirip buraya bırakıp gidiyorlar.

Sanayinin ara yollarını, giriş çıkışlarını otopark gibi kullanıyorlar.

SERVİS MİNİBÜSLERİ BIRAKILIYOR

Araçlarını bırakanlar ve plazalara servis çeken minibüsler nedeniyle akşam mesai saatinden sonra sanayiden çıkılmıyor. Her gün hatırı sayılır derecede plazaların servis minibüsü geliyor buraya. Bunlar da çok büyük sorun. sanayi kalabalıklaşıyor kalabalıklaştıkça da sorunlar artıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.