Sağlık Bakanlığına Devredildi...

Sağlık Bakanlığına Devredildi...

Gümüşsuyu Askeri Hastanesi, "Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gümüşsuyu Ek Binası" adıyla, Kasımpaşa Askeri Hastanesi ise "Sağlık Bilimleri Üniversitesi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

Gümüşsuyu ve Kasımpaşa askeri hastaneleri Kanun Hükmünde Kararname kapsamında, düzenlenen törenle Sağlık Bakanlığına devredildi.

Devir teslim töreninde konuşma yapan Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Erol Kısmet Gümüşsuyu Askeri Hastanesinin 150 yıldır hizmet verdiğini belirterek bu süreçte hastanede emeği geçenlere teşekkür etti.

Gümüşsuyu Askeri Hastanesi'nin 150 yıllık tarihinde bir sürü badire atlattığını ifade eden Kısmet, "Savaşlar, karışıklılar çıkmış ülkede. Yine o zamanlardan birini yaşadık yakın zamanda. O zamanlara benzeyen maalesef hiç tasnif edilmeyecek bu ülkenin başına bela olabilecek bir sıkıntı atlattık. İnşallah anlımızın akıyla hep beraber burayı en güzel şekilde devam ettirmeye ve beraber çalışacağımıza inanıyoruz." dedi.

Hastanenin İdare Amiri Albay Nazım Yorulmaz ise devir teslimin hayırlı olmasını diledi.
 
Prof. Dr. Erol Kısmet, hastaneye hizmet verenlere teşekkür belgesi verdi.
 
Gümüşsuyu Askeri Hastanesi, "Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gümüşsuyu Ek Binası" adıyla, Kasımpaşa Askeri Hastanesi ise "Sağlık Bilimleri Üniversitesi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kasımpaşa Ek Binası" ismiyle hizmet vermeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.