Saç Sakal Ekimi Ve Burun Estetiği Yapan Merkezler.

Saç Sakal Ekimi Ve Burun Estetiği Yapan Merkezler.

Saç ekimi, genelde erkekler tarafından sıkça tercih edilen bir yöntemdir.

Saç ekimi, genelde erkekler tarafından sıkça tercih edilen bir yöntemdir. Bu uygulamayı ve uygun yer seçimini yapmak için birçok araştırma yapılır. Çünkü bu işlemi uygun biçimde yapan merkezleri bulmak hem beden sağlığı hem de psikolojik sağlığı yönünden çok önemlidir.

Saç Ekimi Yapan Merkezler:

Uygulamayı yapan birçok firma bulunmaktadır, saç ekimi konusunda İstanbul hair center saç ekim merkezi ileri gelen saç ekim merkezidir. İleri teknoloji olan fue tekniği ve saç köklerinin sınırlı olduğu durumda saç klonlama tekniği ile steril ortamda sağladığı bu yöntem sayesinde erkeklere ve bazen de ihtiyaç duyan bayanlara da saç ekimi yapılır, saç ekimi dışında Hair center yaptığı hizmetleri sıralarsak saç, sakal, bıyık ve kaş ekimi konusunda hizmet vermektedir.

Sakal Ekimi Nedir Nasıl Yapılır? 

Sakalın gerekli olmayan kısımlarından sakal kökü alınması yoluyla, daha seyrek olan alanlarına sıkılaşması amacıyla sakal ekimi yapılır. Böylece elmacık kemiği üzerinde gereksiz bulunan kıllar alınıp seyrek olan bölgeye enjekte edilir. Bu yöntem sayesinde elmacık kemiği üzerinde alınan kökler, kıl kirliliğini de ortadan kaldırarak epilasyon görevi de görmüş olur. Genel olarak 3000 ile 4000 bin arasında alınan köklerden ekilen sakal ekimi tatmin edici olur.

Burun Estetiği Hangi Durumda Uygulanır?

Burun estetiği gelişme gösteren teknolojik veriler sayesinde açık veya kapalı olarak yapmak imkânına sahiptir. Burun kemeri varsa, burun geniş ya da dar ise uzun veya kısa ise basık veya çıkık ise bu durumda burun estetiği sağlamak adına düzeltme yapılır.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.