Saç kaynağında profesyonel hizmet

Saç kaynağında profesyonel hizmet

Saç kaynağındaki profesyonelliğiyle müşteri kitlesi Şişli bölgesi dışına taşmış olan Okumuşlar Kuaför ve Güzellik Salonu, bir butik kuaför olarak da dikkatleri üzerine topluyor.

Dört yıldır, Şişli’nin Fulya semtindeki Yaşar Doğu Sokak’ta hizmet veren Okumuşlar Kuaför ve Güzellik Salonu, Funda Okumuşlar’ın modern ve dinamik işletmeci anlayışıyla rakipleri arasından sıyrılıyor. Yenilenen şık ve modern iç dekorasyonu, özel tasarım kıyafetlerin yer aldığı butiği, standartların üzerindeki hizmet kalitesi ve konusunda uzman ekibiyle sektöre farklı bir yorum getiren Okumuşlar, takipçilerinin de odak noktası haline gelmiş durumda.

Uzman kadrosunun mahareti, Okumuşlar Kuaför’ün namını Şişli’nin dışına taşımış. Sunduğu kaliteli hizmetle müşteri portföyü İstanbul geneline dağılmış olan Okumuşlar Kuaför ve Güzellik Salonu, keratin ve boncuktan yapılan saç kaynağında üst düzey bir hizmet sunuyor. Salonda; boyama, fön, kesim gibi saç şekillendirme ve bakım hizmetleri, el-ayak bakımı ve makyaj hizmeti de veriliyor.

İşletmeci Funda Okumuşlar’ın arkadaşları, Tuğçe Önal ve Özge Kuner’in tasarımları olan günlük ve gecelik kıyafetler, abiyeler, çizmeler, şapka ve eldivenlerin yer aldığı butik, Okumuşlar’ın tasarım ve görsellik konusundaki hassasiyetini gözler önüne seriyor.

Profesyonel hizmeti ve cazip fiyatlarıyla ünlü yüzlerin de tercihi haline gelen Okumuşlar Kuaför ve Güzellik Salonu, çalışan bayanlara da hizmet sunabilmek adına 7.30-23.00 saatleri arası hizmet veriyor.

 

Adres: 19 Mayıs Mah. Yaşar Doğu Sk. 5/1 Fulya - Şişli / İSTANBUL

Tel: 0212 224 98 28

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.