Rüyalarınıza Ulaşın

Rüyalarınıza Ulaşın

İngiltere'de eğitim almak ve kariyer programlamasını bu şekilde belirlemek isteyen herkese ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

            İngiltere'de eğitim almak ve kariyer programlamasını bu şekilde belirlemek isteyen herkese ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyoruz. İngiltere’de Art and Desing Eğitimi, İngiltere dil eğitimi, Pre-University Eğitimi, Tıp başvuruları, Mesleki Eğitim, İngiltere'de yüksek lisans, İngiltere dil okulları ve Kolejler için güvenilir ve seçkin bir danışmanlık hizmeti veriyoruz. British Council tarafından eğitilen uzman danışmanlarımızdan ücretsiz yardım alabilirsiniz.

 

 Danışmanlık Hizmeti Nasıl Veriliyor?

 

            SI-UK ara yüzüne kayıtlı 54.000 üniversite ya da lise bölümü hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Akademik geçmişiniz ve kariyer beklentilerinize göre danışmanlarımız size en uygun üç okul belirliyor. Devamında okul için gereken niyet mektubu, referans mektubu ve başvuru formu danışmanlarımızca sizin adınıza alınıp dolduruluyor. IELTS konusunda eksiklikleriniz yine profesyonel danışmanlarımız sayesinde istenilen düzeye çıkarılıyor. Kabul aldığınız üniversiteler arasında değerlendirmeyi yine danışmanlarımızla yapıyor ve gerekli evrak, vize işlemleri için özel servislerimizden faydalanabiliyorsunuz. Kayıt yaptırdığınız üniversitenin yerine göre 22 farklı yerde olan konaklama hizmetlerimizden faydalanabiliyorsunuz.

 

            Ücretsiz servisimizin dışında Premium servisimizle istediğiniz bir üniversiteye yerleşmeyi garantileyebilirsiniz. Ayrıca Oxbridge servisimizden de faydalanabilir bu önemli üniversiteye deneyimli ekibimiz sayesinde giriş yapabilirsiniz. Tıp servisimizle de zor olan tıp üniversitelerine giriş sınavlarını kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca tier 4 student vizesi için ve belgelerinizin hızlıca İngilizceye çevrilmesi adına çeviri servislerimizden faydalanabilirsiniz. http://www.studyin-uk.com.tr/ adresinden servis detayları ve diğer merak ettiğiniz her şey için bilgi alabilir; ücretsiz danışmanlık servisimize online kayıt yaptırabilirsiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.