Rihanna yeniden Victoria's Secret Melekleri'yle beraber

Rihanna yeniden Victoria's Secret Melekleri'yle beraber

Barbadoslu seksi şarkıcı Rihanna, dünyanın en seksi ve en çok konululan defilesi Victoria's Secret Fashion Show'da sahne alacak. Seksi şarkıcı Rihanna birbirinden seksi modeller ile sahne alması magazin dünyasında en çok konuşulan konulardan biri oldu.

‘Victoria's Secret Melekleri’nin birbirinden seksi iç çamaşırı modellerini özel tasarlanan kanatlarla sergilediği şov, bir yılbaşı gecesi klasiğine dönüştü. Her sene farklı konseptle hazırlanan tasarlanan podyumda bu sene Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Kate Grigorieva, Rachel Hilbert gibi birçok süper model yürüyecek. Modellere şarkılarıyla Rihanna, Selena Gomez ve The Weeknd eşlik edecek.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, 2012 yılında da “Victoria's Secret Melekleri”yle sahne almış ve şov oldukça beğenilmişti.

Defilenin çalışma ve çekimleri 10 Kasım tarihinde başlayacak.

Rihanna, 2012 yılındaki şovda inci aksesuarlarla tamamlanan siyah elbisesiyle melekleri gölgede bırakmıştı..

KANATLARINI BİR TÜRK TASARLIYOR

Victoria’s Secret defilesinde top modellerin taktığı ihtişamlı kanatları, Paris’te yaşayan Türk tasarımcı Serkan Cura, tasarlıyor.

Serkan Cura

 1982 doğumlu Serkan Cura, Royal Academy of Fine Arts Antwerp’ten mezun olduktan sonra, Paris’e giderek dört yıl boyunca Jean Paul Gaultier atölyesinde tasarımın inceliklerini öğrendi. Ardından ünlülerin efsanevi korsecisi Mr Pearl’ün yanında çalıştı.  Cura, moda dünyasında Victoria’s Secret meleklerinin kanatlarını yaratan tasarımcı olarak ünlendi. Paris’in kuş tüyleriyle ünlü mağazası Maison Février kapanırken varını yoğunu satıp mağazanın tüm stokunu satın aldı. Kuş tüylerine olan tutkusu, 2012 yılında kurduğu Serkan Cura Couture koleksiyonlarına da yansıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.