Rexva Karbon Film

Rexva Karbon Film

Camilerde ısıtma ile ilgili iki problem yaşanmaktadır. Bunlardan birincisi tabanın belli bir ısıda olması gerektiğidir.

            Camilerde ısıtma ile ilgili iki problem yaşanmaktadır. Bunlardan birincisi tabanın belli bir ısıda olması gerektiğidir. Çünkü camide ibadetin çoğu zemin üzerinde yapılır. İkincisi de caminin günün her saatinde değil belli zamanlarda ısıtılması gerektiğidir. Aksi durum enerji sarfiyatı ile sonuçlanır. Bu iki soruna rexva karbon film mükemmel çözüm sunmaktadır.

 

            Rexva karbon filmhalı altı ısıtma için en iyi çözümdür. Çünkü belli saflara göre ayarlanmış filmler tam olması gereken yeri olması gerektiği kadar ısıtır. Film halının altına bir kere serilir ve uygun kullanımla 30 yıl kadar halı ısıtma işini sorunsuz yapar. Bu şekilde zeminin sadece saflar bölümü ısınır. İnsanların olmadığı saatlerde ise sistem kapatılır ve enerji sarfiyatı olmaz. 2 yıl garantili rexva karbon film telli bir sistem olmadığından son derece güvenlidir.

 

            Film içerisinde bulunan karbon parçacıkları halı altı ısıtma işini telsiz olarak gerçekleştirir. Kışın en soğuk zamanlarında bile halı ısıtma sistemi ile istenilen sıcaklığa getirilen zemin sayesinde ibadet edenler üşümezler. Karbon filmler rulolar halinde döşenir. Çok ince olmasına karşın çok dayanıklı bir malzemedir.

 

            En güvenilir ve ucuzhalı altı ısıtma hizmetinin verildiği karbon filmler sayesinde artık camilere yerden ısıtmalı sistem yapılmaktadır. Ürün, kullanışlı niteliğe sahip olmakla beraber en çok tercih edilen ısıtma sistemleri arasında yerini almaktadır.Cami altı ısıtma sistemlerinin toptan perakendesini yapan rexva sitesi sayesinde artık camiler daha iyi ısıtan sisteme sahip olmaktadır. Ürün, namaz öncesi ve sonrası otomatik olarak devreye girme ve çıkma özelliğine sahip olduğu için en iyi cami ısıtma sistemi olarak bilinmektedir.

 

            Uygun fiyatta olan ve ısıtma konusunda tasarruflu olan cami altı ısıtma sistemi sayesinde artık camilerin ısınması kolay olmaktadır. Isıtma sistemlerinde bir numaralı hale gelen ekonomik karbon ısıtma sistemi caminin halılarını kısa sürede ısıtma özelliğine sahiptir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.