Re/Max Karun Ailesi

Re/Max Karun Ailesi

2010 YILI TÜRKİYE’DE EN FAZLA İŞLEM YAPAN RE/MAX KARUN AİLESİ

“YÜZÜNÜZDEKİ TEBESSÜMÜ GÖRMEK”

Alex Topuz

İstanbul doğumluyum. Pazarlama sektöründe çeşitli firmalarda Müşteri Temsilcisi olarak iş hayatında ilerledikten sonra Re/Max Karun ailesi ile tanıştım.

Hobilerim arasında müzisyenlik, tiyatro, sinema ve fotoğrafçılık ön plana çıkmaktadır. Size hayalinizdeki gayrimenkulü sunmak ve yüzünüzdeki tebessümü görmek en büyük amacım. Aradığınız hizmet profesyonel, güven ve samimiyet ise size bir telefon kadar yakınım...

Uzmanlık alanım; Mağaza, Ofis, Residense, Arsa, Bina

Uzmanlık bölgem; Halaskargazi, Şişli Merkez, Bomonti, Harbiye

 

“HAYALLERİNİZ İÇİN BURADAYIM”

Alin Hotat

1967 İstanbul doğumluyum. Liseyi Özel Esayan Kız lisesinde üniversiteyi ise A.Ü. İşletme Fakültesi’nde tamamladım. 15 yıl özel bir şirkette yönetici olarak çalıştıktan sonra Re/Max Karun ailesine 2004 yılında ofis asistanı olarak katıldım. 2006 yılında ise brokırımızın desteği ve yönlendirmesi ile ofisimde gayrimenkul danışmanı olarak bu sektöre ilk adımımı attım. 8 yıldır da bu adreste sizlere güvenilir hizmet anlayışını benimseyerek, Doğru adresin doğru marka olduğuna inanmakta, büyük bir marka çatısı altında olmaktan mutluyum.

Türkiye’nin en iyi ‘EV’ lendirme Danışmanıyım, hayallerinizi gerçekleştirmek için buradayım….

Ödüllerim;

2006 Yılı en çok referral alan gayrimenkul danışmanı, 2007 yılı Re/Max Karun ofisi en yüksek ciroda 2. üye ve en fazla referanslardan işlem yapan gayrimenkul danışmanı

2008 Re/Max Karun ofisi en yüksek ciro 4. Üye, 2009 Re/Max Karun ofisi en yüksek ciro 4. Üye ve 2010 Re/Max Karun ofisi en yüksek ciro 1. Üye olarak ödüllendirildim.

Ayrıca  RE/MAX INT’in Yıldızlar Club Üyesiyim.

Eğitimlerim;

İstanbul Ticaret Odası Emlak Pazarlama Uzmanlığı, New York Üniversitesi Quick Start Eğitimi, Gayrimenkulde Hukuksal Bilgiler Eğitimi, Başarılı Stratejiler 1-2, Ofis Yöneticileri Eğitimi, Gayrimenkulde İleri Satış Stratejileri 1-2-3-4, Maksimum Sonuçlar İçin Stratejiler Eğitimi

Uzmanlık alanım; Konut ve ofis.

Uzmanlık bölgem; Şişli, Kurtuluş

 

“GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ”

Ali Görken Günçe

1977 İstanbul doğumluyum. Liseyi Etiler lisesinde okudum. Daha sonra kendi ofisimi açarak Tahtakale'de 14 sene ticaret hayatım oldu. Büro malzemeleri ve kırtasiye üzerine toptan ve perakende satış yaptıktan sonra bu iş sektörünün büyük market ve toptancılara kaymasından dolayı sevdiğim ve başaracağıma inandığım gayrimenkul sektörüne geçmeye karar verdim. Re/Max ailesine katıldım. Üye olduğum kulüp te Clup Sporium’dur.

Uzmanlık alanım;

Uzmanlık bölgem;

 

"MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMA”

Buğra Arıcan

29.10.1985 İstanbul doğumluyum. Ordu Mesudiyeliyim. Bir dönem İngiltere’nin Londra şehrinde yaşadıktan sonra ailemle Türkiye’ye kesin dönüş yaptım. Lisans eğitimimi Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde Hungaroloji (Macar Dili Edebiyatı) bölümünde tamamladım. Gerek gayrimenkul sektöründe ki güncel eğitimleri gerekse müşteri odaklı profesyonel bakış açısını iyi harmanlamış bir firma olarak sektörünün en iyisi olduğu için çalışma hayatımı Re/Max’ta devam ettirmeye karar verdim. İş hayatında kazandığım hizmet ve pazarlama yönündeki deneyimlerimi Re/Max Karun ile birleştirerek yoluma devam ediyorum.

Uzmanlık alanım; Konut, ticari, otel

Uzmanlık bölgem; Levent, Mecidiyeköy, Gülbağ

 

 

 

“PROFESYONEL HİZMET VERMEK”

Ceyda Dinçer  

Kayseri doğumluyum. Erciyes Üniversitesi Büro Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Kişisel yeteneğim olan resimle profesyonel olarak uğraşmanın yanı sıra sporcu bir kimliğe sahibim. İş hayatında perakende ve ilaç sektöründe uzun yıllar lojistik ve satın alma departmanlarında görev aldım. Gayrimenkul sektörüne olan ilgim ve kariyerime bu sektörde devam etme kararı almam beni Re/Max ile aynı çatı altında buluşturdu. Neden Re/Max; dünya devi olmasının yanı sıra, Türkiye’de emlak sektörüne bakış açısında farkındalık yaratması, kurumsal kimliği ve etik çalışma ilkelerini benimsemesi. Bu doğrultuda gerekli eğitimleri alarak çalışma prensiplerimle aynı doğrultuda hareket eden ve bölgenin uzman ofisi olan Re/Max Karun da sizlere hizmet vermeye başladım.

Çalışma ilkelerim; Doğru fiyatlandırma, sonuca odaklı strateji belirleme, bilgi güncelleme ve iş takibiyle danışmanlık hizmeti vermektir. Gayrimenkul danışmanınız olarak sizi değişken piyasa koşullarında temsil ederek sonuç odaklı maksimum çözümlerle profesyonel hizmet almanızı sağlamaktır.

Aldığım eğitimler; New York University Kariyeriniz, Maximum Sonuçlar Sağlayan Stratejiler, Koçluk Eğitimi,

Satış Kapama Eğitimi, Yapıkredi Ticari Leasing Eğitimi

Uzmanlık alanım; Ticari gayrimenkul (Bina, arsa, işyeri, mağaza, ofis katı, residence, plaza),

kiralama, pazar araştırması, yer seçimi, kiracı temsili.

Uzmanlık bölgem; Harbiye, Cumhuriyet, Dolapdere, Şişli, Halaskargazi

 

“KISA SÜREDE DOĞRU ÇÖZÜM"

Elif Barlas    

1977 yılında İstanbul’da doğdum. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olduktan sonra bir süre muhasebe, finans üzerine çalıştım. Müzik alanında aldığım eğitim sonrasında TRT Çoksesli Gençlik Korosunda görev aldım. Seramik kurslarına katıldım.   Medya reklam satış alanında sahada sıcak satışla başlayan serüvenim bana gayrimenkul dünyasının kapılarını açtı. İki büyük inşaat firmasının proje satış departmanında satış ve pazarlama sorumlusu olarak görev aldım. 2009 yılında sektörün en iyisi olan Re/Max ailesine katılmaya karar verdim. Farklı ve yenilikçi bir bakış açısına sahip olması, paylaşımcı yapısı ve sürekli eğitim ile nitelikli ve güvenilir danışmanları sektöre kazandırması Re/Max’ı tercih etmemdeki en önemli nedenlerdendir. Gayrimenkul işinin uzmanlık gerektirdiği gerçeği ve profesyonel hizmet anlayışı ile müşterilerimi en kısa sürede en doğru çözüme ulaştırmak için özveri ile çalışmaktayım. Amacım uluslararası bir şirket olan Re/Max’ın profesyonel hizmet anlayışını Türkiye’de uygulayarak sizlere en mükemmel hizmeti vermek, güven ve dostluk temeli oluşturarak tüm yaşamımız boyunca birlikte çalışabilmektir. Hayatınızdaki önemli kararlardan biri olan gayrimenkul almak, satmak, kiralamak konusunda danışmanınız olarak her zaman yanınızdayım. Gayrimenkul ile ilgili her türlü sorularınız için beni arayabilirsiniz.

Aldığım Eğitimler; New York University Kariyeriniz, Maximum Sonuçlar Sağlayan Stratejiler, Koçluk Eğitimi, Satış Kapama Eğitimi, Yapıkredi Ticari Leasing Eğitimi

Uzmanlık alanım; Ticari mülkler, konut

Uzmanlık bölgem; Şişli, Halaskargazi, Mecidiyeköy, Gayrettepe, Nişantaşı, Teşvikiye, Taksim, Cihangir

 

“DÜNYA SADECE BİZE AİT DEĞİL”

Gülseren Keleş

1969 yılında Samsun’da doğdum. 20 sene tekstil sektöründe çalıştım. Uluslararası markaların Türkiye'deki üretimlerini istedikleri standartlarda üretilmesini ve sevk edilmesini, sertifikalı denetçilerimle sağladım. Bu alanda müşteri memnuniyeti ve sıfır hatadan dolayı kalite ödüllerim bulunmaktadır. Gayrimenkul sektörü de müşteri memnuniyetine dayandığı için tekstil sektöründe edindiğim bilgi ve deneyimlerimi bu sektörde kullanmaya karar verdim ve tabii ki adresim Re/Max oldu. Kurumsal, müşteri memnuniyetini görevinin temel parçası sayan böyle büyük bir camiada bulunmaktan kıvanç duyuyor ve kendimi ayrıcalıklı hissediyorum.

Bu dünyanın sadece bize ait olmadığını diğer canlılarında en az bizim kadar yaşam haklarına saygı duymamız ve onların koşullarını iyileştirmemiz gerektiğini düşünüyorum, ufak bir yardımın bile onlar için çok önemli ve yaşamsal olduğunu unutmamalıyız. Herkesin istediği şartlarda yaşamasını diliyorum.

Uzmanlık alanım; Konut

Uzmanlık bölgem; Mecidiyeköy, Feriköy

 

“MÜŞTERİLERİMİ MUTLU ETMEK”

Herman Erşan

1984 İstanbul doğumluyum. Uzun yıllar mücevher satış danışmanlığı yaptım. Ve sonunda eğitimimi tamamladıktan sonra her zaman ilgimi çeken gayrimenkul sektöründe işe başladım. Amacım iyi hizmet karşılığı müşterilerimi mutlu etmek. Profesyonellik her zaman fark yaratır...

Uzmanlık alanım; Konut, ticari

Uzmanlık bölgem; Şişli Merkez, Kurtuluş

 

“PARANIZI BOŞA HARCAMAYIN”

Jaklin Jale Tarım

İstanbul doğumluyum. Orta ve lise öğrenimimi Özel Esayan Lisesinde tamamladıktan sonra ilk olarak Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik, daha sonra da Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerini bitirdim. ABD’ de İngilizce eğitimi aldım. Uzun yıllar koro çalışmaları, amatör tiyatro oyunculuğu gibi sosyal faaliyetlerde bulundum. Turizm ve tekstil sektörlerinde bir süre çalıştıktan sonra, kişisel yeteneklerimi ön plana çıkartarak daha başarılı olabileceğim bir alana geçiş yapmak istedim. Bu aşamada Türkiye’de kurumsallaşma yönünde hızla gelişen gayrimenkul sektörüne ilgi duymaya başladım. 2007 yılında sektörde bir numara olan Re/Max ailesine katılmaya karar verdim. Farklı ve yenilikçi bir bakış açısına sahip olması, paylaşımcı yapısı ve sürekli eğitim ile nitelikli danışmanları sektöre kazandırması Re/Max’ı tercih etmemdeki en önemli nedenlerdendir. Uzmanlık bölgemi belirlerken tüm yaşantımı geçirdiğim ve her yönüyle çok iyi bildiğim Şişli’nin en doğru tercih olacağını düşündüm ve bölgenin en iyi gayrimenkul ofisi olan Re/Max Karun’da bu sektöre adım attım.  Zaman içinde hem gayrimenkul danışmanı olmak hem de bu bölgede çalışmak konusunda verdiğim kararın çok doğru olduğunu elde ettiğim başarılar ile ispatlamak beni çok mutlu etti. Gayrimenkul işinin uzmanlık gerektirdiği gerçeği ve profesyonel hizmet anlayışı ile müşterilerimi en kısa sürede en doğru çözüme ulaştırmak için özveri ile çalışmaktayım. Amacım uluslararası bir şirket olan Re/Max’ın profesyonel hizmet anlayışını Türkiye’de uygulayarak sizlere en mükemmel hizmeti vermek, güven ve dostluk temeli oluşturarak tüm yaşamımız boyunca birlikte çalışabilmektir. Hayatınızdaki önemli kararlardan biri olan gayrimenkul almak, satmak, kiralamak konusunda danışmanınız olarak her zaman yanınızdayım. Bu zor işi bana bırakın, zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın.

Aldığım eğitimler; New York University Kariyeriniz, Maximum Sonuçlar Sağlayan Stratejiler, Koçluk Programı, Satış Kapama Eğitimi, Yapıkredi Ticari Leasing Eğitimi

Uzmanlık alanım; Ticari mülkler, konut, arsa, otel

Uzmanlık bölgem; Şişli, Harbiye, Halaskargazi, Cumhuriyet, Elmadağ, Taksim, Beyoğlu

 

 

“HAK ETTİĞİNİZ HİZMET İÇİN”

Jorj Kazar

1955 İstanbul doğumluyum. Evli ve bir kız çocuk babasıyım. St Joseph lisesinde okuduktan sonra 20 sene Kurtuluş Pangaltı’da perakende giyim üzerine mağaza işlettim. Hobilerim fotoğrafçılık ve tenistir.16 yıl Burgazada Adalar Su Sporları Kulübünde Yüzme ve Sutopu yaptım. Re/Max kariyerim kursunu bitirdikten sonra Re/Max ailesine katıldım. Amacım bölgemizde tüm gayrimenkul hizmetlerinde hak ettiğiniz profesyonelliği ve doğru danışmanlık hizmet kalitesini sağlamaktır.

Uzmanlık alanım; Konut, ticari

Uzmanlık bölgem; Şişli Merkez, Bomonti

 

 

 

 

“BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİNİZ”

Karin Tülbentçi

1970 İstanbul doğumluyum. Meslek Lisesi mezunuyum. 1988 yılında özel bir kurumda başladığım çalışma hayatına 1997 yılında ara verdim. Bu süre zarfında gerek gayrimenkule, gerek dekorasyona duyduğum merak ve insan ilişkilerimin çok iyi olması nedeni ile daha başarılı olabileceğim ve Türkiye’de kurumsallaşma yönünde hızla gelişen gayrimenkul sektörüne ilgi duymaya başladım. 2010 yılında sektörün en iyisi olan Re/Max ailesine katılmaya karar verdim. Farklı ve yenilikçi bir bakış açısına sahip olması, paylaşımcı yapısı ve sürekli eğitim ile nitelikli ve güvenilir danışmanları sektöre kazandırması Re/Max ’ı tercih etmemdeki en önemli nedenlerdendir. Uzmanlık bölgemi belirlerken tüm yaşantımı geçirdiğim ve her yönüyle çok iyi bildiğim Şişli’nin en doğru tercih olacağını düşündüm ve bölgenin en iyi gayrimenkul ofisi olan Re/Max Karun’da bu sektöre adım attım. Zaman içinde hem gayrimenkul danışmanı olmak hem de bu bölgede çalışmak konusunda verdiğim kararın çok doğru olduğunu elde ettiğim başarılar ile ispatlamak beni çok mutlu etti. Gayrimenkul işinin uzmanlık gerektirdiği gerçeği ve profesyonel hizmet anlayışı ile müşterilerimi en kısa sürede en doğru çözüme ulaştırmak için özveri ile çalışmaktayım. Amacım uluslararası bir şirket olan Re/Max’ın profesyonel hizmet anlayışını Türkiye’de uygulayarak sizlere en mükemmel hizmeti vermek, güven ve dostluk temeli oluşturarak tüm yaşamımız boyunca birlikte çalışabilmektir. Hayatınızdaki önemli kararlardan biri olan gayrimenkul almak, satmak, kiralamak konusunda danışmanınız olarak her zaman yanınızdayım. Bu zor işi bana bırakın, zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın. Gayrimenkulünüz sizin için çok önemlidir. Bunu çok iyi anlıyorum. Siz müşterilerim ise benim için çok önemlisiniz.

Katıldığım seminerler; New York Üniversitesi Kariyeriniz Eğitimi, Max.Sonuçlar için Stratejiler, Koçluk programı

Uzmanlık alanım; Ticari konut

Uzmanlık bölgem; Şişli Merkez, Kurtuluş

 

“AİLENİZİN GAYRİMENKUL DANIŞMANI”

Kirkor Sar

1970 İstanbul Şişli doğumluyum. Pangaltı Lisesi’ndeki eğitimimden sonra kuyumculuk sektöründe uzun bir süre çalıştım. Bu sektörde kazandığım tecrübe ve insan ilişkilerimi ön plana çıkartarak daha başarılı olabileceğim bir alana geçiş yapmak istedim. Bundan dolayı Türkiye’de kurumsallaşma yönünde hızla gelişen gayrimenkul sektörüne ilgi duymaya başladım. 2008 yılında sektörün en iyisi olan Re/Max ailesine katılmaya karar verdim. Farklı ve yenilikçi bir bakış açısına sahip olması, paylaşımcı yapısı ve sürekli eğitim ile nitelikli ve güvenilir danışmanları sektöre kazandırması Re/Max’ı tercih etmemdeki en önemli nedenlerdendir. Doğup, büyüdüğüm ve yaşadığım Şişli’nin en doğru tercih olacağını düşündüm ve bölgenin en iyi gayrimenkul ofisi olan Re/Max Karun’da bu sektöre adım attım.   Gayrimenkul işinin uzmanlık gerektirdiği gerçeği ve profesyonel hizmet anlayışı ile müşterilerimi en kısa sürede en doğru çözüme ulaştırmak için özveri ile çalışmaktayım. Hobilerim arasında tiyatro oyunculuğu, perküsyon aletleri çalmak ve profesyonel olarak illüzyon gösterisi yapmak vardır.  Hayatınızdaki önemli kararlardan biri olan gayrimenkul almak, satmak, kiralamak konusunda danışmanınız olarak her zaman yanınızdayım. Bu zor işi bana bırakın, zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın. Gayrimenkul ile ilgili tüm sorularınız için, ailenizin danışmanı Kirkor Sar’ı her zaman arayabilirsiniz.

Katıldığım eğitimler; New York Üniversitesi Kariyeriniz Eğitimi, Max.Sonuçlar için Stratejiler, Koçluk programı, Satış Kapama Eğitimi, Yapıkredi Ticari Leasing Eğitimi

Uzmanlık Alanı; Konut ve ticari

Uzmanlık bölgem; Şişli Merkez, Kurtuluş, Feriköy

 

 

 

“GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ”

Necmiye Arslan

1965 İstanbul doğumluyum. Aslen Gümüşhaneliyim. Çağlayan 50’nci Yıl Ortaokulu, Rüştü Uzel Kız Meslek Lisesi’nde okudum. 2 çocuk annesiyim. Sosyal ve aktif bir kişiliğe sahibim.

Şişli 19 Mayıs İlköğretim Okulu’nda okul aile birliği, 7 sene apartman yöneticiliği, Şişli Bölgesi kadınlar kolu üyeliği gibi çalışmalarım oldu. Dünya lideri bir firma olduğundan çalışma hayatıma Re/Max’de devam etme kararı aldım.

Uzmanlık Alanım; Konut ve ticari

Uzmanlık Bölgem; Çağlayan

 

 

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SAĞLAMAK”

Nermin Şahin

26 Şubat 1955 Trabzon doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleştim. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren eşimin de tecrübelerinden faydalanarak emlak sektöründe deneyim kazandım. 2007 senesinde Re/Max Karun ailesiyle tanıştım ve gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladım. 2008 yılında Re/Max Karun işlem dördüncüsü, 2010 yılında  Re/Max Karun ciro beşincisi ödülünü aldım. Amacım; emlak sektörünün gelişmelerini sürekli yakından takip ederek, danışmanlığını yaptığım tüm müşterilerimin memnuniyetini sağlamaktır. Gayrimenkul ile ilgili tüm sorularınız için, ailenizin danışmanı Nermin Şahin’i arayabilirsiniz.

Aldığım eğitimler; NewYork University Kariyeriniz, Maksimum sonuçlar için stratejiler, Koçluk Programı, Satış Kapama Eğitimi, Yapıkredi Ticari Leasing Eğitimi

Uzmanlık alanım; Konut ve ticari

Uzmanlık bölgem; Halil Rıfat Paşa, Halide Edip Adıvar

 

 

“İŞİN UZMANINA BIRAKIN KAZANIN”

Ömer Doğanlı

1955 yılında Afyonkarahisar Sandıklı’da doğdum. Üsküdar Lisesi Fen Bölümü’nü bitirdim. Eskişehir Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesinden mezun oldum. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki Yedek Subay hizmetimden sonra, İstanbul Belediyesi İmar Müdürlüğü, Üsküdar Belediyesi Yapı Kontrol Mühendisi, Ümraniye Belediyesi Fen İşleri ve İmar Müdürü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Daire Başkan’ı olarak görev yaptım. Adli ve Kamulaştırma Bilirkişisi, Belbim AŞ. Denetçisi, AKOM Grup Başkan’ı görevlerinde bulundum. İsveç, Hollanda, Almanya, İtalya, Rusya'da mesleki incelemeler yaptım. Yapı Denetçisi ve TMMOB Yapı Denetimi dalında İnşaat Mühendisliğinde Uzman belgelerine sahibim. Tercihim kurumsal yapısıyla bölge hakimiyeti olan, işinin ehli broker ve gayrimenkul danışmanlarıyla üstün performans hedefleyen, başarısı aldığı ödüller ile kanıtlanmış Re/Max Karun oldu. Gayrimenkul konusunda edindiğim 30 yıllık mesleki deneyim ve bilgiyi sizlerin menfaati doğrultusunda değerlendiriyorum.

Hobilerim; Tiyatro, çok sayıda şiir, deneme ve makalem ile yayımlanmış ortak şiir kitabım vardır.

Aldığım eğitimler; Kariyeriniz Eğitimi, Tapu İşlemleri Uygulaması Eğitimi, Maximum Sonuçlar İçin Stratejiler Eğitimi, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi, Demokratikleşme, Hukuk ve Ekonomi Eğitimi,

Diksiyon & Oyunculuk Eğitimi, Bilirkişilik Eğitimi, Belediyecilik Eğitimi, 50’yi aşkın seminer ve sempozyuma katılım belgesi

Uzmanlık alanım; Arsa, konut, ticari

Uzmanlık bölgem; Şişli Mekez, Bomonti, Pangaltı, Nişantaşı, Duatepe, Çağlayan

 

 

“PROFESYONELLER FARK YARATIR”

Özlem Erkama

1981 İstanbul Zeytinburnu’nda doğdum. İlkokul öğretimini Gaziosmanpaşa Yıldıztabya’da okudum. Şuan Açık Öğretim Halkla İlişkiler Bölümü’nü okuyorum. 2007 yılında güzellik ve makyaj eğitimi olarak güzellik sektörüne ilk adımımı attım. 2009’da kendi güzellik merkezimi açtım. 2011 Ocak Ayı’nda salonumu devrettim ve geçmişte edindiğim bilgilerle Re/Max ailesine girmeyi tercih ettim. Bu sektörü seçmemin sebebi Re/Max Karun Gayrimenkul Danışmanlığı’nın kurumsal bir şirket olması.

Üyelikleim; Pür Spor Center

Uzmanlık alanım; Ticari ve konut

Uzmanlık bölgem; Şişli ve Bayrampaşa

 

 

 

 

“SİZ ZAMAN HARCAMAYIN”

Tanya Muratoğlu

Sivas doğumluyum. İlkokulu Sivas’ta bitirdim. Orta ve lise eğitimimi Özel Esayan Lisesinde tamamladım. Re/Max Karun ailesine 2004 senesinde katıldım. New York Quickstart ve İleri pazarlama teknikleri eğitimlerini aldım. Şişli ve Kurtuluş bölgesindeki deneyimimi sizlerle paylaşmama izin verin. Tecrübe kazandığım bu bölgede bırakın yeni gayrimenkulünüzü siz zaman harcamadan ben bulmanıza yardımcı olayım.

Uzmanlık alanım; Konut müstakil bina

Uzmanlık bölgesi; Şişli Merkez, Kurtuluş

 

 

“MUTLAKA EN İYİSİ OLACAK”

Ufuk Kumbasar

Samsun doğumluyum. Samsun 19 Mayıs Lisesi’nden mezun oldum. New York Üniversitesi Quick Start İleri Pazarlama Teknikleri Eğitimlerini aldım. Emlak Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı’nı, Mali Mevzuat Dersi, Gayrimenkul Değerleme Esasları Pazarlama Çağdaş Satış teknikleri ve Tapu mevzuatı konularında eğitimimi tamamladıktan sonra Re/Max Karun ailesine katıldım. Hedefim Türkiye’deki gayrimenkul sektöründe standartların çok üstünde bir başarı sağlayarak, güvenilir ve profesyonel bir yaşam sürdürmek.

Hobilerim; Amatör olarak eğitimini alıp halen Beyoğlu musiki derneğinde koro sanatçısı olarak yer almaktayım.

Ödüllerim; 2006 yılı Re/Max Karun Ciro birincisi, 2007 Re/Max Karun Ciro birincisi, 2008 Re/Max Karun Ciro İkincisi, 2009 Re/Max Karun Ciro İkincisi, 2010 Re/Max Karun Ciro İkincisi



“HAYALİNİZDEKİ  EV İÇİN  BURADAYIM”
Talar Küçükaltunyan
1963 İstanbul doğumluyum. 28 yıl Özel bir şirkette çalıştıktan sonra Gayrimenkul Danışmanı olarak Re/Max Karun ailesine katıldım. Evli ve bir kız çocuk annesiyim. Herkesin hayalinde güzel bir gayrimenkule sahip olmak vardır. Bende bu güzel hayallerinizi gerçekleştirmek için buradayım. Hiçbirşey ertelemeye değmez, beni arayarak hayallerinize bir adım daha yaklaşmak istemez misiniz?
 
Uzmanlık bölgesi; Nişantaşı, Kurtuluş, Bomonti, Topağacı, Şişli Merkez, Sıracevizler
 
Uzmanlık alanı; Konut ve Ticari

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.