Reformer Pilatesin Yararları

Reformer Pilatesin Yararları

Ülkemizde birçok kişi fazla kilolarından ve vücudunun dengesiz olmasından şikayetçi. Bunun sebebi ise dengesiz beslenme ve spor yapmama gibi gözüküyor.

Ülkemizde birçok kişi fazla kilolarından ve vücudunun dengesiz olmasından şikayetçi. Bunun sebebi ise dengesiz beslenme ve spor yapmama gibi gözüküyor. Fakat bundan kurtulmanız mümkün.  Bu yazımda size bundan kurtulmanın yolunu anlatacağım. Bunlardan kurtulmanın en iyi yolu pilates. Pilates her yerde rastladığınız, televizyonlarda izlediğiniz bir egzersiz türüdür.

Pilates yapmak için başlangıçta  hiçbir şeye gerek yok. Fakat sonrasında top, reformer gibi aletlere ihtiyaç duyulabilir. Bunlar da gayet maliyeti düşük şeylerdir. Reformer pilates reformer denen bir alet ile yapılan pilates egzersizinin adıdır. Reformer aleti size bir çok hareketi yaylı bir sistem sayesinde kolaylıkla yaptırarak hareketleri yapmamızda yardımcı olur. Fakat bu aleti kullanmadan önce nefes kontrolü eğitimi almanız gereklidir.

Kaslarınızın nasıl çalıştırılması gerektiğini bilmiyorsanız bunu da bir pilates uzmanından öğrenebilirsiniz.Kısa sürede reformer pilates ile vücudumuz dinç olur ve gün geçtikçe daha da  alışırsınız.  Zamanla hareketler daha da kolaylaşır ve bu sizin için bir hobi olur. Hatta ve hatta yararını gördüğünüzde bunu yakınlarınızda da tavsiye edeceğiniz bir gerçektir.

Çünkü siz sevdiklerinizin de sizin gibi vücudu düzgün bir insan olmasını istersiniz. Reformer pilates aletinin fiyatı 4000 ile 5000 Türk Lirası arasında değişmektedir ilk başta göze korkutucu gibi gelse de aslında fiyatı oldukça uygundur. Çünkü Spor salonunuza yılda 2000 3000 lira arasında fiyat ödüyorsunuz. Ayrıca Çoğu kişi yanlış spor yapıyor ve parası çöpe gidiyor.

Reformer pilates aletinde bu konu söz konusu değil çünkü bu alet ömür boyu sizin olacak ve başlangıçta birkaç pilates uzmanından yardım alarak daha sonra kolayca yapabileceksiniz. Reformer pilates aletini nereden bulabilirim diyorsanız sarı pilates adlı firmada rahatlıkla temin edebilirsiniz. Ayrıca sarı pilates firması gayet kaliteli ürün satmakla beraber üstün kalite anlayışına da sahiptir. Herhangi bir sorun yaşarsanız bu konuda da sarı pilates firması size gereken tüm yardımı yapacaktır.

Bildiğimiz kadarıyla  müşterilerin hiçbirinden şu güne kadar şikayet almamıştır. Sonuç olarak reformer pilates size şiddetle öneriyorum ve eminim ki siz de yaptıktan sonra memnun kalacak ve bana teşekkür edeceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.