Ramazan'ın 5.günü de  Ekibimizle Akçay Sokaktaydık

Ramazan'ın 5.günü de Ekibimizle Akçay Sokaktaydık

Şişli platformunun organize ettiği ''Ramazan sofralarındayız '' sosyal sorumluluk projesinde ,NİMET TUNÇ çiftinin sofrasına misafir olduk.

     TVŞİŞLİ ailesi olarak Ramazan 'nın beşinci günüde, başka bir ailenin ,iftar sofrasına misafir olduk.Nimet Tunç ve Abdurrahim Tunç çiftinin evindeydik.Nimet Hanım ,dört yaşında olan Berfin adını bıraktığı ,esmer güzeli olan tatlı kızı ve eşiyle mutlu ve bir okadar da heyecanlı olan yüzleriyle karşıladı bizi.İftar saatine dakikaların kaldığı o anlar; Nimet hanımın ailesinin ve ekibimizin yüzlerinde tatli bir heyecana sebep oluyordu.

 ARAMIZDA KİMLER YOKTU Kİ ?

Şişli platformu yöneticilerinden Arda Aydoğan , Mecidiyeköy ( ÜÇLER MARKET ) ' in genel müdür yardımcısı Fatih Balcıoğlu , Şişli gazetesi ve Şehr_i İstanbul gazetelerinin genel yayın koordinatörü Memnune Boduroğlu hanımefendi ve ekibimizle güzel bir Ramazan sofrasında yine hep birlikteydik.

NİMET HANIM diyor ki : ''evimde gördüğünüz gibi ne oturabiliceğiniz bir koltuk , nede  de verdiğiniz erzağı muhafaza edebliceğim bir buzdolabı mevcut...guatr hastasıyım ve eşim dönercilik yaparak geçimimizi sağlamaya çalışıyor.'' diyerek sözlerini tamamladı..

 Dertlerini dinlediğimiz Nimet tunç ailesiyle neler yapabiliriz ? sorularına cevap arayışımızı hep beraber sürdürdükten sonra ortaya çıkan kesin sonuç ve çözümlerle bir Ramazan akşamımızı , noktalamış olduk.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.