Rakibine inanılmaz bir as teklif etti!

Rakibine inanılmaz bir as teklif etti!

Bu futbol takımındaki birçok ismin Beşiktaş'ı akıllarından sildiği açık. İkinci yarıda Redmond ve Masuaku'nun oyuna girmesini yakından izledim.

 

Bu futbol takımındaki birçok ismin Beşiktaş'ı akıllarından sildiği açık. İkinci yarıda Redmond ve Masuaku'nun oyuna girmesini yakından izledim. İkili maça gelen misafir gibiydi ve oyunda hiç erkek olmayınca "Sahneye mi gidiyorsunuz?" soruldu. Takımın en iyi oyuncusu kalecisi Mert Günok'u bir düşünün! Ne yazık ; Beşiktaş formaları bu kadar ucuz olmamalı! Sayın Senor, Beşiktaş halkının size güveni çok büyük. Öğretmenim; lütfen çok geç olmadan bu takımı yönetin. Bunca yıl Beşiktaş'ı izledim ve bu hissizlik beni çok etkiledi. Fantezi yazarı Erman Özgür'den yarışma yazısı Kupa karşılaşmasının ardından Şenol Güneş başka bir takımla Gaziantep'e gitti. Golcü Cenk Tosun-Weghorst-N'Koudou üçlüsü, Urfa'nın orta sahada  Gedson Fernandes oyununu normale döndürdü. Ancak sorun, Necip-Atiba'nın birlikte başlamasıdır. Gedson dışında dikey oyuncusu olmayan Beşiktaş, kalabalık trustxbet savunmayı aşmak için Atiba ve Necip'in 10'da sekiz topla yan ya da ters oynamasıyla rakip sahaya girip pozisyon oluşturmakta zorlandı. Cenk Tosun ve Weghorst iyi çalışmıyor, takımdan kopmuş gibiler. Beşiktaş adına ilk yarıdaki tek mutlu an, rakibinden öne geçmesi gereken Nkudu'nun sarı kart görmesi oldu.

Beşiktaş, hücumdaki kısır döngüyü ikinci yarıda Redmond ve Saleh'in sayılarıyla kırdı. Oyun iki takım arasında bölündü. Ancak Beşiktaş verimlilik sorununu aşamadı. Muleka ve Masuaku hamleleri Beşiktaş'tan çok Gaziantep için daha iyi. Gaziantep geniş alanı daha iyi kullandı trustxbet giriş , önce Maxim ile kaybetti ve ardından Figueiredo Beşiktaş defans oyuncusunu geçerken sırayla gol attı. Beşiktaş, Gedson dışında oyun boyunca savunmada ve orta sahada iyi oynayabilecek oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Yine de Weghorst'un Masuaku '86'nın ortasındaki golü kötü bir günü kurtardı. Ancak Beşiktaş'ın günü takımdaki bazı mevkilerin kalitesine ve kaliteli oyuncuların düşük seviyesine indi. Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu tahmin edilen Ozan Tufan'ın yerine Şenol Güneş oyuna girdi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'ı kadrosuna katmak isteyen Ozan Tufan'ı bizzat aradı. Sabah'ta yer alan kaynaklara göre tecrübeli futbolcu Güneş'e, "Kulübümle anlaşırsanız geleceğim hocam" dedi.Siyah Beyazlılar, 27 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla da kadrolarına katmak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.