Puan Durumu Süper Lig İçin Her Kulvarda Heyecan Sürüyor

Puan Durumu Süper Lig İçin Her Kulvarda Heyecan Sürüyor

Hem şampiyonluk mücadelesi hem Avrupa kupası ile birlikte aynı zamanda küme düşme potası kapsamında heyecanın hiç azalmadığı süper lig çerçevesinde, sporseverler heyecanlı bir yıl geçirdi. Aslında hala da geçirmeye devam ediyor.

Öyle ki İstanbul takımları adına şampiyonluk mücadelesi oldukça kızıştı. 29. haftaya Lider giren Galatasaray 1 puan arkasındaki Beşiktaş ile 2 hafta sonra yapacağı maçın hesaplarını şimdiden düşünmeye başladı. Şampiyonluğun en büyük etkenlerinden biri olarak bu derbi, aslına bakılırsa kimin şampiyon olacağını da az çok belli edebilir. Ancak bu noktada Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir takımlarını da unutmamak gerekir. Puan farkının birbirlerine çok yakın olduğu bu 4 takım arasında şampiyonluk mücadelesi son haftaya kadar sürecektir.

Avrupa Kupası Mücadelesi de Heyecanla Devam Ediyor

Her kulvarda büyük bir heyecana sahne olan süper lig çerçevesinde özellikle Trabzonspor ile birlikte Kayserispor ve Göztepe, Avrupa kupası mücadelesi adına büyük bir çekişme veriyor. Özellikle bu sene Kayserispor ‘un başına gelen teknik direktör MariusŞumudica takımı oldukça iyi bir hale getirmiş durumdadır. Her ne kadar son haftalarda kaybettikleri puanlarla biraz düşüş yaşasalar da yine de ligin 6. sırasındaki yerini koruyor. Aynı şekilde puan durumu süper lig kapsamında küme düşme potasında Karabükspor'un haricinde heyecanı tattırmaya devam ediyor. Bütün bu heyecanı en iyi şekilde yaşamak ve sürekli olarak en güncel biçimde skorları alabilmek için ise skorexpress.com sitesini takip etmek yeterlidir.

Heyecanlı Bir Lig

Futbol severlerin bu yıl takımlarına son haftaya kadar büyük bir heyecan ile desteklemelerine olanak sağlayan süper lig, her kulvarda sunduğu heyecanı son haftaya kadar devam ettirecek gibi görünüyor. Hatta muhtemelen eş zamanlı olarak şampiyonluk ve Avrupa kupasına katılma ile birlikte küme düşme heyecanı da son 2 haftaya kadar tüm etkisiyle devam edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.