PROMOSYON BEZ ÇANTALAR

PROMOSYON BEZ ÇANTALAR

Hani eskiler oturup konuşular ya, mevsimler değişti. Topraklar verimsizleşti.

Hani eskiler oturup konuşular ya, mevsimler değişti. Topraklar verimsizleşti. Artık hiçbir şeyi anlayamaz olduk falan diye. İşte bunlar hep insanların çevreye verdikleri zararlar nedeniyledir. Ne demek istediğimi umarım şimdi daha iyi anlatabildim.

İnsanların kendilerine verdikleri zararın boyutları yıllardır tartışılmaktadır. Bu zararlardan birisi olan çevreye zarar verme durumu ise bir türlü anlatılamıyordu. Neyse ki son zamanlarda insanlarımızda büyük bir farkındalık oluşmuştur. Bu konuda yıllardır yapılan kampanyalar, projeler semerelerini almaya başlamıştır. Promosyon çanta alırken insanlar artık bez çanta ürünlerini tercih etmektedirler. Ne demek mi istiyorum?

Yapacağımız şey aslında çok basit. Bırakacağız bu poşetleri kullanmayı ve kağıt ya da bez çantalara geçiş yapacağız. Çünkü hem bez hem de kağıt tamamen geri dönüşebilen ürünlerdir. Çok kısa bir süre içinde toprak olup, doğaya geri dönmektedirler. Böylece bizler için de çocuklarımız ve gelecek nesillerimiz için de tehlikeler ortadan kalkmaktadır.

Peki, bu bez ürünleri nereden ve nasıl temin edebilirsiniz? Fiyatları çok mu pahalı?

Tabi ki değil. Hem bunları öyle tek kullanımlık olarak değil, istediğiniz zaman, birçok kez kullanabilirsiniz. Kolayca yırtılmazlar, daha uzun süre malzeme taşıyabilirsiniz. Ya bunların hepsi bir yana sağlığımız için biraz fedakarlık yapmak gerekmez mi?

Bu site hem çok hesaplı hem de çok kısa bir sürede siparişlerinizi hazırlayıp adreslerinize göndermektedir. Bez çanta ürünleri dilerseniz sade, dilerseniz de baskılı olarak sizlere sunulmaktadır. Promosyon çanta olarak baskı yaptırmak isteyenler için de hizmet sunulmaktadır. Tüm siparişlerinizi www.istecanta.com web sitesi üzerinden verebilirsiniz.

Arkadaşlar, hani şu her yerde taşımak için elimize tutturulan ve başkaca bir alternatif sunulmayan poşetler var ya biz onlara poşet çanta diyoruz. İşte onlar çevremize çok zarar vermektedirler. Tamam sizler alışveriş sonucunda aldığınız ürünleri evlerinize, işyerlerinize kadar taşıyabiliyor. Hatta bu poşetleri değerlendirip, çöp poşeti yapıyor. Dolduklarında da götürüp çöp konteynırlarına atıyorsunuz. Ama, işte o çöpe attığınız naylon çantalar var ya yüzyıllar geçse de doğadan kaybolmuyor. Doğa onları eritemiyor yani. Bu da sürekli biriken bir çöp yığınına neden olmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.