Prefabrik evde yaşam

Prefabrik evde yaşam

Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de evlerin prefabrik olarak monte edilmesi insan ölümlerine engel olduğu kadar, zaman tasarrufu olduğunu söylemek gerekir.

'Dünyada mekan, ahirette iman' atasözünden hareketle her insan bu dünyada güzel bir evde yaşamayı hayal eder. Bazıları tek katlı müstakil bahçeli bir ev isterken, bazıları da tripleks bir villa hayali kurar.

Ancak insanların hayallerini gerçekleştirebilmesi için elbette uygun pozisyonlar olması gerekir. Bunların başında da doğa içinde yaşamayı sevenlere arsa üzerine dekoratif açıdan mükemmel tasarım eseri evler olmasını arzular. Aslında günümüz koşullarında bu hayal değil, çok basit gerçekleştirilebilecek bir gerçek olduğunu söylesek, çoğunuz inanmazsınız ama çağımızda prefabrik yapıların sizlerin hayallerine merhem olacağını duyunca umarız sizler de çok sevinirsiniz. Çünkü prefabrik yapılar hem çevre dostu, hem doğaya saygılı hem ekonomik hem dayanıklı ve sağlamdır.

Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de evlerin prefabrik olarak monte edilmesi insan ölümlerine engel olduğu kadar, zaman tasarrufu olduğunu söylemek gerekir. Yerine ve uzaklığına göre satın almayı düşündüğünüz tek katlı prefabrik konutlar 10 ile 20 gün arasında değişkenlik gösteren zaman dilimlerinde en uygun fiyatlı bir şekilde size teslim edilebilir. Çünkü önceden hazırlanan malzemelerin sizin beğendiğiniz bir arsa üzerinde montajının yapılması çok kısa bir sürede gerçekleşerek siz de bir ev sahibi olabilirsiniz.

Prefabrik evlerin avantajı

Bu sistemin yapısı nedeni ile çok uzun yıllar güven içinde kullanılabilecek olması sizin beklentilerinizi göz önünde bulundurularak, dilediğiniz şekilde tasarlanıp dizayn edilmesidir. İstediğiniz köşeye mutfak yerleşebilir, istediğiniz bölüme çocuk odası, istediğiniz kata salon, balkon... Ne hayal ediyorsanız tamamen sizin hayallerinizin gerçekleşebileceği şekilde prefabrik evler sizleri mutlu edecektir. Sistemin önemli bir avantajı nemden etkilenmemesi, böceklenme yapmaması, su alır şişme yapar korkusunun olmaması ve her türlü iklim koşullarına uygun olması sebebiyle çok sağlıklı ortamlar sunması olduğunu sayabiliriz.


Ülkemizin deprem kuşağında yer aldığını göz önüne alırsak betonarme blokların arasında sıkılmış sıkışmış insanların rahat nefes alabilmek için doğa dostu prefabrik evlere sahip olması olmazsa olmazlar. Çünkü bu yapıların o kadar çok faydası var ki insan duyunca şaşar kalır. Örneğin, maliyeti oldukça düşüktür. Bu yapılarda yalıtım o kadar sağlam yapılmıştır ki soğuk içeriye, sıcak dışarıya asla geçemez. Kısa sürede montaj yapıldığından çok çabuk ev sahibi olunur. Evin bölümleri ev sahibi olacak kişinin istek ve düşünceleri doğrultusunda hazırlanarak sunulur. Sürdürülebilir bir madde ile hazırlandıkları için Prefabrik malzemeler doğa dostu olduğundan çevre ile iç içe olduğunu söyleyebiliriz. Prefabrik yapıların klasik yapılara göre maliyeti düşüktür, modüler sistemle yapıldıkları için her türlü ihtiyaca göre tasarlanabilir, kısa sürede montajı yapılabilir.

Demonte Prefabrik yapı olarak her türlü ürün üretimini yüksek kalite standartlarında yapıp size verdiğimizi gösteriyoruz. Ürünler tek katlı ev, çift katlı ev ve şantiyeler için, okullar için spor salonları, hastaneler için özel bölümler olarak tasarlanıp yapılmaktadır. Tecrübeli kadromuz ile hem yurt içinde hem de yurt dışında sürekli gelişmeleri takip ederek insan odaklı çalışmaktayız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.