Poşet Üzerine Baskı Nasıl Yapılır?

Poşet Üzerine Baskı Nasıl Yapılır?

Poşet Üzerine Baskı Nasıl Yapılır?

 

Gelişmekte olan teknoloji sayesinde bugün hayatımızın her alanında kullanılan poşetlerin üzerleri baskı şekilde imal edilebilmektedir. Bu işlem bir kaç aşamada yapılabilir. Yazı ve resim baskılı poşet kullanıcılar arasında gün geçtikçe daha da yaygınlaştığı için Poşet Fiyatları da buna bağlı olarak oldukça uygun seviyelere gerilemiş durumdadır.

Poşet Baskı Makineleri

Poşet baskı işlemleri için günümüzde modern makineler kullanılmaktadır. Artık Türk firmalarında üretebildiği bu makinelerin yaygınlaşması poşet sektöründe maliyetlerin git gide daha da azalmasına neden olmuştur. Fiyatların uygun hale gelebilmesinde bir diğer faktöründe geri dönüşüm sektörünün hızlanması olarak görülebilir. Sıfırdan imal edilmesi büyük ekonomik ve çevreyle ilgili kayıplara neden olurken geri dönüştürülmüş plastik poşet her anlamda katkı saplamaktadır. Düz ve baskılı poşet imalatı yapan firmalar bu avantajı son yıllarda fırsata çevirebildikleri için hem temel ürün üretiminde hem de poşet baskı üretiminde oldukça önemli yol kat etmişlerdir. Büyük makineler sayesinde naylon poşet, hışır poşet, mağaza poşeti, market poşeti, kargo poşeti gibi birçok ürün yüksek adetlerde ve uygun maliyetlere üretilebilmektedir.

Poşetler Toptan Olarak Nereden Alınabilir?

Müşterilerinize ürün satışı yaptığınız bir mağazanız varsa internette yapacağınız kısa bir araştırma sizi üretim yapan ve toptan poşet işi yapan firmalarla buluşturacaktır. Ülkemizin artık birçok şehrinde poşet fabrikası olduğu için ihtiyaçlarınıza kısa sürede çözümler bulabilirsiniz. Aynı zamanda sektörde pazarlama ekipleri ile mobil olarak hizmete veren birçok poşetçi markaları da mevcuttur. Mağazaları gezen bu ekipler fiyat teklifleri ve ürün çeşitleri hakkında size iyi teklifler vereceklerdir.

Hangi Tip Poşet Kullanmalıyım?

Hangi tip poşeti kullanacağınız faaliyet gösterdiğiniz alana uygun olarak seçilmelidir. Örneğin el yapımı heykel, biblo tarzı işler yapan bir firma iseniz ve birbirinden farklı irili ufaklı ürünleriniz varsa ürünlerin sığacağı türde poşetler seçmeniz gerekir. Müşterileriniz bu sayede sizden aldıkları ürünleri rahat taşırlar. Bu işletmede hışır poşet kullanmak gereksiz masrafa ve yeni maliyetlere neden olur. Çünkü müşterileriniz ürünlerin sağlıklı şekilde korunamayacağı poşetler kullanmak istemeyeceklerdir. Poşetin hangi tipte olacağını seçtikten sonra eğer isterseniz firmanızın logusunu içerecek şekilde baskı yaptırabilir, böylece reklam yapabilmek için bir adım atmış olabilirsiniz. Bu reklam türü marka bilinirliği açısından önem arz ederken maliyet olarak diğer mecralara oranla düşük maliyetlidir.

Hangi İllerde Poşet Üretiliyor?

Bugün ülkemizin birçok yerinde sanayi üretimine bağlı olarak poşet üretimi de gelişim göstermiştir. Bursa, Kocaeli, İstanbul, Ankara, Kayseri, Konya, Giresun gibi birçok ilimizde üretim sanayi bölgelerinin gelişimine paralel olarak devam etmektedir. Ancak bu illerin arasında gerek üretim kapasitesi, gerekse üretim teknolojileri açsından ön plana çıkmaktadır ki bu ilimizin ismi Gaziantep’tir. Bu ilimizde işi adamları yaptıkları birçok yatırım sayesinde sektörde öncü olmayı başarmışlardır. Bu durum beraberinde ihracatı da getirmiştir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.