Popun kraliçesi Ajda Pekkan'dan şok sözler!

Popun kraliçesi Ajda Pekkan'dan şok sözler!

Pop müziğinin kraliçesi konuk olduğu programda Ajda Pekkan olmakla ne işim vardı? Ajda Pekkan olmasam şimdi evli barklı, çoluk çocuğa karışmış ya da o kocadan ayrılıp, yeni kocaya gitmiş bir kadın olurdum" cevabını verdi.

Sesi ile kendine bağlayan Ajda Pekkan ve yakışıklılığı ile gözleri üzerine çeken Sinan Akçıl vemodacı Nurella birbirlerine itiraflarda bulundular. Programda güzel sohbetler eden üçlü, seyircileri şoke etti. Seyircilere inanılmaz bir şov hazırlayan Sinan Akçıl ve Ajda Pekkan kulakların pasını aldı!Nur Yerlitaş hangi açıklamaları yaptı?
 
 Üçlünün berabersöylediği şarkılar izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Yıllarca kıyafetlerinihazırladığı Ajda Pekkan’ın programına bu kez başarılı bir ekran yüzü olarakçıkmanın heyecanını yaşadığını belirten Nur Yerlitaş, "Çok heyecanlıyım, dizlerim titriyor hakikaten.Düşlerimin kadınının karşısındayım" dedi.
 
Pekkan ise bu sözleri karşısında Ajda Pekkan, "Gözler beni işaret ediyor ama ben bunainanmıyorum. Çünkü ekrana o kadar yakın biri olarak seni tanıyoruz ki, bizsenden daha geride kaldık bu anlamda" dedi.
 
Sinan Akçıl da "Nurella’nıniçinden gerçek bir televizyon canavarı çıktı" yorumunu yaptı.
 
  PEKKAN: "EVLİBARKLI ÇOCUKLU OLURDUM"
 
  Sinan Akçıl’ın AjdaPekkan’a sorduğu "Ajda Pekkan olmakne demek? Ama bir tek kelimeyle anlat" sorusuna Süperstar, "Bence delilik.GerçektenAjda Pekkan olmak delilik. Hiç kimse oturup da bunca zaman Ajda Pekkan’ınarkasından koşmaz. Kendi arkamdan koşmaktan, kendimin kölesi olmaktan yoruldum.Çok yorucu bir şey. Deli olmasam Ajda Pekkan olmakla ne işim vardı? Ajda Pekkanolmasam şimdi evli barklı, çoluk çocuğa karışmış ya da  o kocadan ayrılıp, yeni kocaya gitmiş birkadın olurdum" cevabını verdi.
 
Sesi ile kendine bağlayan Ajda Pekkan ve yakışıklılığı ile gözleri üzerine çeken Sinan Akçıl ve modacı Nurella birbirlerine itiraflarda bulundular. Programda güzel sohbetler eden üçlü, seyircileri şoke etti. Seyircilere inanılmaz bir şov hazırlayan Sinan Akçıl ve Ajda Pekkan kulakların pasını aldı! Nur Yerlitaş hangi açıklamaları yaptı?
  
  YERLİTAŞ:"MASAYA ÇIKIP ’SEN HALKSIN’ DİYOR"
 
  Ajda Pekkan’la çalıştığı için kendisini çok şanslı hissettiğini dile getiren Nur Yerlitaş ise"Ben Ajda Pekkan’a aşk diyorum.Çünkü her şeyi aşkla yapıyor. Elbiseyi giyerken aşkla giyiyor. Beraber öyle özel bir atölye çalışması yapıyoruz ki. Benim çalışma masamın üzerine çıkıyor. Bana ’Sen halk ol’ diyor. Üzerinde kısa bir elbiseyle masaya çıkıyor. Biz onutakip ediyoruz. Ben bugüne kadar böyle bir çalışma görmedim" dedi.
 
Ajda Pekkan ise bunu yapmasının sebebinin iyi mi kötü mügöründüğünün veya elbisesinde istenmeyecek bir açıklık olup olmadığının başkabir gözün görmesi gerekliliğinden kaynaklandığını söyledi.
 
  "BİZ KADINLARHESAPÇIYIZ"
 
  Üçlünün aşk ileilgili açıklamaları ise programa damgasını vurdu  Ajda Pekkan, "Hayatta her şeyi aşklayaparken aşkı da aşkla yaşıyorum" derken Nur Yerlitaş ise, "Ben de tabii aşık oldum, ben de sevdim.Zaten olmasa demek ki müthiş bir arıza var. Geçmişte sevdik ama yıllar sonraartık mantık devreye giriyor" şeklinde konuştu. Sinan Akçıl’ın"Pekiçılgın gibi sevmek ne demek ve bunun bir sınırı var mı?" sorusunu da AjdaPekkan, "Çılgın gibi sevmek sen demek. Öyle fütursuzca, hareket ediyor ki,öyle rahat ki. Biz kadınlar ise hesapçıyız" şeklinde cevapladı.
 
Sesi ile kendine bağlayan Ajda Pekkan ve yakışıklılığı ile gözleri üzerine çeken Sinan Akçıl ve modacı Nurella birbirlerine itiraflarda bulundular. Programda güzel sohbetler eden üçlü, seyircileri şoke etti. Seyircilere inanılmaz bir şov hazırlayan Sinan Akçıl ve Ajda Pekkan kulakların pasını aldı! Nur Yerlitaş hangi açıklamaları yaptı?
 
  YERLİTAŞ: ÜNLÜLERİN DÜĞÜNLERİNE ZATEN BOŞANACAKLAR DİYE KATILMIYORUM
 
  Nur Yerlitaş, konuson yıllarda şov dünyasında artan boşanmalara gelince "Şov dünyasınındüğünlerine çağırıyorlar, özellikle hiçbirine katılmıyorum. ’Nasılsaayrılacaklar’ diyorum. Ben özellikle aynı işi yapanların mesela oyuncuların,şarkıcıların evliliklerini çok sağlıkları bulmuyorum. Aşkları büyük olabilirama aşkları ne kadar büyük olursa olsun, evlilik başka bir şey O bir ortaklık.Ama gerçekten boşanmalar çok arttı" açıklamasını yaptı.
 
  "SİNAN NEHALTLAR YEDİĞİNİ BİLİYORUM"
 
  Programda en ilgiçekici kısım ise Sinan Akçıl’ın aldatma sorusuna Nur Yerlitaş’ın verdiği cevapoldu.  Yerlitaş, "Sen kendi durumunu mu bize soruyorsun! Nehaltlar yediğini biliyorum. Altın çocuk. Beraber olmadığın bir ben kaldım. Nezaman evlenip, çocuk yapacaksın? Ama sen evlenmezsin, aldatmayameyillisin" dedi. Esprili diyaloğa katılan Süperstar ise Akçıl’ısavunarak  "Senden çok iyi baba olur" dedi.Akçıl ise "5 - 10 yıl sonra babaolmak isterim" karşılığını verdi.
 
  Ajda Pekkan aldatmave ilişkiler konusuna başka bir açıdan baktı ve sözlerini şöyle sürdürdü:"Bence kafa cinselliği önemli. Yani insanlarbirbirlerine fokus olmalı. Öteki türlü çok güdüsel oluyor. O hayvanlarda davar. Aldatılsam hiç dalaşmam. Bir anda yok olurum. Flulaşırım".
 
Sinan Akçıl'ın babalık isteği 
 
Ebru Şallı'nın Harun Tan'dan boşanırken neden tazminat ve nafaka talep etmediği ortaya çıktı. Harun Tan, Ebru Şallı'nın peşine avukat takmış ve eşiyle Sinan Akçıl'ı yakalamış. ve 11 yıllık evliliğe nokta koymuştu Ebru Şallı ve Sinan Akçıl beraberliği tüm hızıyla devam ederken magazin gündemine bomba gibi düşen bebek haberi düştü. İşte haberin detayı bizi takipte kalınız..
 
Sinan Akçıl'ın sevgilisi Ebru Şallı hamilemi Sinan bebek ne zaman doğacak?

Pilates uzmanı Ebru Şallı ve Sinan Akçıl yeniden beraber olmaya mı başladılar?  Sinan Akçıl katıldığı bir programda Yasemin Şefik'in konuğu olarak gittiği yayında  çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Peki Ebru Şallı bu işe ne diyecek? Sinan Akçıl ve Ebru Şallı çocuk sahibi olmak istiyorlarmı? Katıldığı yayında çocuk istidiğini ve adınıda Sinan koymak istediğini söyledi.Bir süredir araları limone olan iki ünlü çift çocuk sahibi olmayı ne zaman kafaya koydular.Ebru Şallı'nın iki çocuğu olmasına rağmen Sinan Akçıl'dan çocuk yapmak istiyor mu?Sinan Akçıl'ın sevgilisi Ebru Şallı hamilemi Sinan bebek ne zaman doğacak?
 
Sesi ile kendine bağlayan Ajda Pekkan ve yakışıklılığı ile gözleri üzerine çeken Sinan Akçıl ve modacı Nurella birbirlerine itiraflarda bulundular. Programda güzel sohbetler eden üçlü, seyircileri şoke etti. Seyircilere inanılmaz bir şov hazırlayan Sinan Akçıl ve Ajda Pekkan kulakların pasını aldı! Nur Yerlitaş hangi açıklamaları yaptı?
 
Pilates yzmanı Ebru Şallı ve Sinan Akçıl yeniden beraber olmaya mı başladılar?  Sinan Akçıl katıldığı bir programda Yasemin Şefik'in konuğu olarak gittiği yayında  çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Peki Ebru Şallı bu işe ne diyecek? Sinan Akçıl ve Ebru Şallı çocuk sahibi olmak istiyorlarmı? Katıldığı yayında çocuk istidiğini ve adınıda Sinan koymak istediğini söyledi.Bir süredir araları limone olan iki ünlü çift çocuk sahibi olmayı ne zaman kafaya koydular.Ebru Şallı'nın iki çocuğu olmasına rağmen Sinan Akçıl'dan çocuk yapmak istiyor mu?Sinan Akçıl'ın sevgilisi Ebru Şallı hamilemi Sinan bebek ne zaman doğacak?
 
 Sinan Akçıl, canlı yayında ünlü radyocu Yasemin Şefik'in konuğu oldu. Ebru Şallı'yla beraberliği magazin basını tarafından yakın takipte olan Sinan Akçıl çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

''ÇOCUĞUMUN ADI SİNAN OLSUN''
 
Şefik'in " 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ülkemiz adına özel bir şarkı hazırladın. Yakında da "Bir Dilek Tut Vakfı" çocukları yararına bir konser vereceksin. Peki çocuk istiyor musun?" sorusu üzerine; "Çocuk istiyorum. Ama çocuk beni istiyor mu şu anda o da önemli diyerek gülüşmelere sebep oldu, daha sonra şaka bir yana bana kesinlikle megolaman demesinler ama çocuğumun adı 'Sinan' olsun istiyorum... Belki 3, belki 5 belki 10 yıl sonra kim bilir? Ama Sinan Akçıl ismi devam etsin, bu bana rahmetli anneannemin de vasiyetidir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.