Polis Sorguladı ve Tutukladı...

Polis Sorguladı ve Tutukladı...

7 şüpheli Asayiş Şubede ki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü. 2 kişi savcılık ifadelerinden sonra serbest bırakıldı. Tutuklanması istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Mithat Y. ve 4 adamı ise tutuklandı...

Cemil Candaş cinayetine ilişkin gözaltına alan Mithat Y. ve 4 şüpheli "adam öldürmek, öldürmeye yardım etmek" suçlarından tutuklandı.
 
Şişli Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, Şişli Belediye Başkanlığı'nın bilgisayar sistemlerine girilirek, iddiaya göre sahte inşaat ruhsatı ve sahte iskan ruhsatı hazırlandığını ortaya çıkardı.
 
Candaş, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduktan sonra tehdit edilmeye başlandı. Valiliği'ne başvurarak koruma talebinde bulunmasına rağmen koruma verilmeyen Candaş, 18 Temmuz'da Şişli Belediye Başkanlığı'nda silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanmıştı. Candaş, kaldırıldığı hastanede 19 Temmuz 2016'da hayatını kaybetmişti.
 
10 ŞÜPHELİ ADLİYEDE SERBEST BIRAKILDI
Soruşturma kapsamında ifadeleri alınan, aralarında müteahhit, mimar, inşaat firması sahipleri, eski belediye başkan danışmanının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. Bilgisine başvurulan 10 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
 
Candaş cinyetinin 7 şüphelisi ise İstanbul Asayiş Şubesi'ndeki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarıldı. 2 kişi savcılık ifadelerinden sonra serbest bırakıldı.
 
MİTHAT Y. VE 4 ADAMI TUTUKLANDI
Tutuklanması istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Mithat Y. ve 4 adamı ise "adam öldürmek, öldürmeye yardım etmek" suçlarından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.