Perkotek'te şifreli kapı sistemleri

Perkotek'te şifreli kapı sistemleri

Şifreli kapı kilitleri günümüzde pek çok alanda tercih edilebilen ve kullanılan bir ürün olarak göze çarpıyor.

Şifreli kapı

 

Hedef kitleler bu ürünü birçok amaç için kullanabildiği gibi, ürünlere dair de bilgi edinme şanslarına sahip olmaktadır.

En çok kullanıldığı alan ise tuvalet sistemleridir. Bilindiği gibi genel olarak fast-food tarzında ki mekanlar, tuvaletleri sadece müşterileri kullanması açısından şifreli kapı kilitlerine yönelim göstermiştir. Kasadan aldıkları fişin üzerinde yer alan şifre ile girişler yapılabildiği gibi bu sayede de doğru bir kısıtlama durumu söz konusu olmaktadır. Şifreli olmasından dolayı belirlenen bir parolanın yanı sıra, aynı zamanda da şifreyi direkt olarak kart ile de açma olanakları sağlanabilmektedir. Böylelikle kartlı bir sistem olarak “göstergeç” kullanma şansı söz konusu olmaktadır.

Bu aşamada ise ürünlerin doğru bir kullanım alanı yaratabilmesi maksadı ile oluşturulmuş şifreli kapı kilitleri, her anlamda da kitlelerin bir numaralı tercihi olarak göze çarpmaktadır. Sadece şifreli bir alana girmenin yanı sıra, personel takip sistemi amacı ile de bu kilit sistemi tercih edilebiliyor ve bir kullanım alanı yaratabiliyor. Her anlamda “müşteri odaklı” bir çalışma disiplini ortaya koyan Perkotek, sizlere bu kapsamda en çok tercih edilen ve makul kılınmış ürünleri de hızlı bir şekilde ulaştırmanın keyfini sürmektedir. Artık binlerce personele verilen şifre veya kart (mifare veya temic) sistemleri üzerinden takip altında tutma durumu söz konusu olmaktadır. Alanında lider konumda yer alan firmamız, bugüne kadar 100.000’in üzerinde güvenlik ekipmanını da sahipleri ile buluşturmuş ve büyük bir yol izlemeyi de ihmal etmemiştir.

Personel takip sistemleri alanında oldukça önemli bir ürün olan şifreli kapılar, siz değerli kullanıcılara da kapsamlı bir ortam yaratmanın da keyfini sürmekteyiz. Her anlamda %100’e kadar güvenlik açığını örtme amacı ile kullanılan bu sistem türü, günümüzde Avrupa’da yaygınlığını ilerlettikten sonra Türkiye’de de pek çok kişi tarafından tercih edilebilirlik durumunu üst sıralara taşımıştır. Tek yapmanız gereken şey ise bu aşamada ürünleri inceleme altında tutmak ve buna göre bir tercih belirleyip, işlemlerden istenen başarıyı elde etmektir. Artarak çoğalan ilgi ile beraber birçok kişi tarafından önem ve değer kazanan ürün seçeneklerini sizlere ulaştıran Perkotek, Türkiye’de öncü tavrı ile beraber pek çok ürünün de kısa vade de sizlere ulaştırılmasına yardımlar sağlamaktadır. Kolay montajı ve kurulumu sayesinde şifreli kapı ürünleri cazip fiyatlar karşılığında sizlerin huzuruna çıkmaktadır. Hemen siz de bir telefon kadar uzağınızda olan bu ürünler hakkında bilgi almak için Call Center’e ulaşım sağlayabilirsiniz!

Şifreli kapılar sizlerin güvenlik zafiyetlerini büyük ölçüde kısıtlayacağı gibi, belli bir hedef kitle belirleme yönünde de istenen aşamaları tamamlama olanakları tanımaktadır. Bu yüzden de milyonlarca kişi tarafından günümüzde kullanılmakta ve bu sayede de hedef kitlelerin vazgeçilmezi haline dönüşmüştür. Bu tarz ürünlerin sunduğu hizmet ile birlikte de artık işletmenizi daha değerli ve kurumsal bir yapı haline dönüştürme durumu söz konusu olmaktadır. Ayrıca sadece personel takibi amacı için değil, üye takibi aşamasında da istenen hizmet durumlarını ortaya çıkarmak fazlası ile mümkün olmaktadır. Siz de böylesi bir hizmet durumunu ortaya koymak açısından hemen bizimle irtibat kurmayı ihmal etmeyin. Bu alanda öncü olan firma hizmetlerimiz ile birlikte artık hizmetlerden tam performans elde etme durumu en istenen şekilde söz konusu oluyor! Şifreli kapı ürünlerinin kurulumu ile alakalı da orta sınıf bir elektrik bilgisi bile yeterli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.