Performansı sayesinde Arjantin'in kazanmasını istiyorum

Performansı sayesinde Arjantin'in kazanmasını istiyorum

 Fransa'nın 2018'de kazandığı gibi. Türkiye Kupası'nı istiyoruz Türkiye Kupası'nı çok istediklerini söyleyen Nuri Şahin, şu ifadeleri kullandı:

 Fransa'nın 2018'de kazandığı gibi. Türkiye Kupası'nı istiyoruz Türkiye Kupası'nı çok istediklerini söyleyen Nuri Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Çok yoğun bir programımız var ama kolay ve deplasman maçları yok. Her maça inanılmaz kalitede hazır olmamız gerekiyor. Manisa'yı da aynı şekilde hazırlıyoruz. Haftalardır maçlarını izliyoruz. Manisa oyununda takımın genişliğini kullanacağız. 7 günde 3 maç oynadık. Nakajima hafif yaralandı. Alassane Ndao'nun tedavisi devam ediyor. ”

“Şampiyonluk yarışı kızışacak”

Boffin'in emekliye ayrıldığını ve kaleci aradıklarını söyleyen Nuri Şahin, kendisiyle anlaşmaya yakın olduklarını belirterek, kendisinin de Alperen Uysal'dan rossibet memnun olduğunu söyledi. Pro lisans konusu sorulduğunda ise Şahin, "Bence biraz haksızlık. Bence lisansa ihtiyacın var. Hatta o lisansı da alacağım. Şampiyonluk mücadelesi de kaliteli takım liderliği üzerinden geçecek. Hala sayılmayan takımlar var ve maçın kızışacağına eminim. Favoriler ekranı artık yanlış. Hepsinin kendi artıları ve eksileri var. "

"Sinan Gümüş istediğimiz seviyede değil"

"Sinan Gümüş'ten memnun musunuz?" sorusuna Nuri Şahin, "Tüm oyuncularıma açık olmaya çalışıyorum Sinan Gümüş 10-11 aydır buraya geliyor. evvel. Ne o ne de biz istenilen sonuca ulaşamadık. Bu konuyu açık ve dürüst bir şekilde konuşuyoruz. Ne yapması gerektiğini konuşuyoruz ve fikirlerine saygı duyuyoruz. Tabii ki istediğimiz seviye bu değil. İstediğimiz seviyede oynayamadı. Onun için mevcut ateşkes iyi gidiyor.

Bu konuda çok sıkıntı çeken hocalar çünkü çok rossibet giriş sayıda mükemmel yerli oyuncumuz var. Dış yardım sorunu tamam ama sahada değişikliklerle ilgili sorunlar var. Dış yardım konusuna karşı değilim ama kısıtlamalara karşıyım. Geçen sefer hepimizin sorunları vardı. Bir oyuncumuz sakatlanınca değişiklik yapmak zorunda kaldık. Bu kısıtlamaların pek yardımcı olduğunu düşünmüyorum.

AXA Sigorta Efeler liginde yer alan Arkas Spor, Vestel Voleybol Salonu'nda Galatasaray HDI Sigorta ile karşılaşacak. Maç yarın saat 15.00'te başlayacak. Karşılaşma öncesi ligde İzmir temsilcisi 26 puanla 3. sırada yer alırken, Galatasaray'ın HDI Sigorta  24 puanla ligde 5. sırada yer aldı. Akasspor ise İzmir'e yara almadan dönmek, ligdeki üç maçlık galibiyet serisini sürdürmek ve zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.