PENTİ ÇORAP KIŞA HAZIR

PENTİ ÇORAP KIŞA HAZIR

Külotlu çorap çeşitleri oldukça bol; opak, tül, renkli, siyah, desenli, saydıkça bitmez. Külotlu çorap fantazi dünyasının da bir parçası öte yandan.

Külotlu çorap çeşitleri oldukça bol; opak, tül, renkli, siyah, desenli, saydıkça bitmez. Külotlu çorap fantazi dünyasının da bir parçası öte yandan. Penti çorap külotlu çorap modelleri, tül çorap gibi ya da teni gösteren penyesi düşük modellerle kendini göstermek isteyen cesur kadınalar da kendi tarzlarını bulmalarına katkıda bulunuyor. Penti çorap opak çorap ise genel kullanıma uygun oluşuyla yaygın bir tercih ancak doğru kombinlerle genel kullanımın ötesinde şık bir tercihe çevrilebilir. Külotlu çorap modelleri ve fiyatları göz önüne alındığında, Penti çorap modellerinden, opak çorap, uzun süre kullanıma uygun dayanıklı yapısıyla da oldukça tercih edilesi. Peki,Opak Külotlu çorap nasıl giyilir, neyle kombin edilir?

corap.jpg

Sonbahar ve kış için; opak çorap ile rahat, kendinden emin, esnek ve trendy bir görünüm kazandıran kombinler elde edilebilir. Yüksek bel etekler ve içine sokulabilen büyük beden kazaklar, pastel tonlarda uzun paltolar, sokak modasının baş tacı kısa postal çizmeler ve opak çorap ile başlayan bir stil arayışı tatmin edici sonuçlar verecektir. Opak çorap bu noktada mevsimler arası geçiş sağlayan şahane bir parça denilebilir. Yine siyah opak çoraplarla bilekten botlar, kışın ruhunu iyice yansıtan kat kat giyilen uzun kazaklar, gömlekler, deri ceketler, dökümlü şallar, kaşkollar; stil sahibi, özgüvenli bir imaj yaratacaktır. Diğer külotlu çorap markaları gibi Penti çorap da opak çorap başlığı altında da oldukça çeşide sahip. Oldukça kalın modellerden seçerek, üşümekten hiç hoşlanmayanlar için de bu tarz çoraplarla kış kombinleri mümkün. Mini kot şortlar ve spor ayakkabılarla kullanılan opak çoraplar da sokak modasında sıkça rastlanan manzaralar. Klasik tarzda şık bir elbise, neon renkli detaylarla zenginleştirilip siyah opak çorapla kullanılarak iyi bir denge sağlanabilir. Beyaz külotlu çorap da opak tercih edilecekse diğer parçaların materyali ile de uyum göstermeli. Beyaz külotlü çorap ile retro bir tarz ya da pastel tonlarla kombinlendiğinde yumuşak renklerle, elegant ve stil sahibi bir imaj elde edilebilir. 

Külotlu çoraplılar zaten bilir, Penti çorap her kadının stil arayışına cevap verebilecek çeşitliliğiyle ve daha da avantajlı fiyatlarla www.coraptontancisi.com'dan temin edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.