Paykasa Kart Bozumun'da yüksek kur paykasa.org'dan veriliyor.

Paykasa Kart Bozumun'da yüksek kur paykasa.org'dan veriliyor.

Haberler.com web sitesinde yer alan Paykasa haberine göre, yüksek kurdan bozum işlemini gerçekleştirmek mümkün!

Haberler.com web sitesinde yer alan Paykasa haberine göre, yüksek kurdan bozum işlemini gerçekleştirmek mümkün!

Haberin detayında yer alan bilgileri incelediğinizde, bozum işlemlerinin 3-5 dakikalık gibi bir zaman diliminde gerçekleşebildiği ve işlem yaparken güvenlik noktasında herhangi bir sorunun yaşanmadığı görülüyor.

Son zamanlarda sanal sektörde kendinden çok fazlasıyla söz ettirmeye başlayan sanal ödeme kartı paykasa, bozum işlemlerinde de kullanıcıların fazlasıyla ayrıcalık tanıyor. Haberde yer aldığına göre; https://www.paykasa.org web sitesinin kullanıcılarına sunduğu özel fırsatlar, sadece kart satışında görünmüyor. Aynı zamanda, bozdurma işlemlerinde yüksek kurdan fiyat uygulayarak müşterilerinin daha avantajlı çıkmalarını sağlıyor.

Elektronik kart satışında tecrübeli olan Paykasa.org Kıbrıs Genel müdürü Nazım http://www.haberler.com/yuksek-kurdan-artik-paykasa-bozum-8386552-haberi/ adresinde yaptığı açıklamada “Paykasa bozum” işlemlerine sektördeki açıktan dolayı girdiklerini ifade eden bir açıklamaya yer vermiş. Kaptan’ın verdiği ifadelere göre, EPAY A.Ş’nin bozum işlemlerine girmek gibi bir niyetleri olmadığını ancak yapılan araştırma neticesinde bu işe kullanıcı memnuniyetini sağlamak ve kategorideki açığı kapatmak adına girdikleri görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.