Özel Günlere Uygun Tesettür Abiyeler

Özel Günlere Uygun Tesettür Abiyeler

Tesettür giyimin son zamanlar önem kazanmasıyla birlikte; tesettür abiye elbise modelleri de çok fazla çeşitlilik kazanmaktadır.

Tesettür giyimin son zamanlar önem kazanmasıyla birlikte;  tesettür abiye elbise modelleri de çok fazla çeşitlilik kazanmaktadır. Tesettür abiye elbiseler,mezuniyet ve düğünlerde, kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Siz de istediğiniz modellere Tesettür Abiye aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Mezuniyet Tesettür Abiye Modelleri

Kadınlar, mezuniyet tesettür abiye modelleriiçin daha çok sifon elbiseleri tercih eder. Mezuniyet genç kızlar için son derece önemlidir. Bu nedenle; bu önemli gün için en doğru elbiseyi giymek isterler. Şifon elbiseler; hem mezuniyet için kadınların yaşlarına uygun olmakta hem de kadınları daha enerjik gösterir. Bu tür elbiselerde genellikle açık renk tercih edilir. Ayrıca tesettür seçiminde de iki farklı tür karşımıza çıkar. Bunlardan ilki hem tesettürün hem de abiyenin aynı tonlarda olduğu modellerdir. Bir diğeri ise açık koyu renk kombini yapmaktır. Kadınlar açık renk abiye için koyu renk tesettür seçerler. Bu şekilde de gayet hoş bir görünüme ulaşırlar.

 

Düğün Tesettür Abiye Modelleri

Düğünlerin açık veya kapalı alanda yapılmasına göre tesettür abiye modelleri farklılık gösterir. Kadınlar da bu iki mekân için en doğru elbiseyi seçmek ister. Kapalı bir mekân için kadınlar, iki farklı renkten oluşan modelleri tercih eder. Elbisenin üst kısmı dar ve açık renk olurken; alt tarafı daha geniş ve koyu renkten oluşur.  İki renkten oluşan bu elbiseler, kemer ile kombin yapılarak daha şık hale gelir. Böylece kadınların oldukça hoş bir görüntüye ulaşması sağlanır. Ayrıca bu tür elbiseler için kadınlar elbisenin üst kısmı ile aynı tonda tesettür kullanmayı tercih eder. Yine kapalı mekânlar için kadınlar, Dantel veya işleme detaylı abiye elbiseleri kullanır. Dantel ve işleme detaylı elbiselerde ise bordo ve yeşil renkler öne çıkar.

  Açık havada bir mekân için daha çok şifon veya kuyruklu abiye modelleri seçilir. Kuyruklu elbiseler her zaman kadınların tercihi olur.  Açık renk tercih edilen bu modeller için yine açık renk tesettürler kullanılır.  Tulumlar da kadınlar tarafından düğüntesettür abiye elbise modelleri için çok fazla tercih edilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.