OTO SANAYİNİN VABALİNİ ALIYORLAR

OTO SANAYİNİN VABALİNİ ALIYORLAR

Mustafa Yazıcı - Üç Yıldız Mercedes Servis;Oto Sanayi Sitesi’ni kuranlar, vergi, aidat alanlar, bu kadar insanın vebalini çekecekler. Esnafın hakkını aramıyorlar. Boşu boşuna maaş yiyorlar.

Yetkili servislerde beni tanımayan yok. Mevcut olan arkadaşlardan, iyi ilişkiler nedeniyle eğitim belgeleri alıyorum.

Ben Mustafa olarak diyorum ki, Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nde ki bir firma olarak ileriye bakmak istemiyorum. Ben, Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nin tamamı olarak bakmak istiyorum.

Üretim yok. Kitaba bakıyorlar, şimdiye kadar böyle gelmiş böylede gider diyorlar.

Haspel kadar bunca sene makamda oturmuşlar, birkaç dava açmışlar onunla gururlanıyorlar. Biz vergi veriyorsak, ben burada oturacağım, alt yapıyı odalar ve belediye oluşturacak. Belediyeye ve esnaf odalarına bağlı kurumsam eğitim vereceksin.

Kendime göre bir kademe çizdim. Sistemi oturtmak isteyen adam, işine de hakim olması gereken adamdır. Hakim olan adam da yatırım yapar. Bunun için hazırlık dönemi geçirir. Teknolojinin bizden ileride olduğunu biliyorum ve yatırım yapmak istiyorum ama alt yapı olarak yapacağım meslek kurumundaki eğitim seminerlerine hakim olmak istiyorum. Teknik destek diyorlar. Yedek parçada bütün desteği veriyorlar ama teknik destekte kimse arkada yok. Yetkili servisleri giden şikayetleri incelediğinizde, hem randevu talebinde, işin çıkış bölümünde ve rakamsal bölümünde şikayet daha fazla.

Oto Sanayi Sitesi’ni kuranlar, vergi, aidat alanlar, bu kadar insanın vebalini çekecekler. Esnafın hakkını aramıyorlar. Boşu boşuna maaş yiyorlar. Kitapta okudukları prosedürü uyguluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.