Otel Tekstilinde Sürpriz Aramayın.

Otel Tekstilinde Sürpriz Aramayın.

Otel tekstili ev tekstili kadar önemlidir. İnsanlar evlerinde olduğu kadar rahat etmek için otelleri tercih ederler.

Uygun Ücreti İle Otel Ürünleri

 

            Otel tekstili ev tekstili kadar önemlidir. İnsanlar evlerinde olduğu kadar rahat etmek için otelleri tercih ederler. Otel tekstili ise çok fazla deformasyona maruz kalabileceği için sağlam malzemeler kullanılarak müşterilere hizmet sunulması gereken bir yerdedir. Global Hotex bu alanda en iyi otellere hizmet veren online bir platformdur. Site içerisinde pek çok otelin günlük kullanımda ihtiyaç duyduğu ürünler vardır.

 

            Yastık kılıfı, çarşaf, havlu gibi pek çok ürünün yanı sıra otel terliğinin de pek çok çeşidi ile hizmet vermeye devam eder. Ürünlerinin üst düzey kalitesine bakıldığında verilen ücretin oldukça düşük olduğu görülür. Bu düşük ücrete rağmen kalitesinden ödün vermeden ürünler temin etmeye devam eder. Site online hizmet verdiği için şehir sınırlandırması yoktur. Kaç adet yorgan, nevresim ya da terlik isteniyor ise o adedi uygun bir şekilde kargo yolu ile sorunsuz bir şekilde müşterisine gönderir.

 

 Pratik ürünler İle Gösterişli Oteller

 

            Otellerde konaklayanların aşina olduğu bir durum vardır. Mutlaka temiz bir yatak sunulması gerekir ki bu yatakların kullanılmış olup olmadığı çok belli olur. Yatak her müşteri için temiz ürünler kullanılarak tekrar hazırlanmalıdır. Düşük yıldızlı ya da yüksek yıldızlı otellerde en temel kural budur. Çünkü pek çok yan hizmet sunulsa da rahat bir uyku için yatak konaklamanın en temel fonksiyonudur. Pike ve yorganın temiz olması için sürekli bir yıkanması söz konusudur. Otellerde yer alan büyük makinelerde bu ürünlerin temizliği yapılır ve bu kadar yıkamaya rağmen bile Global Hotex ürünleri sağlamlığı ve çekmeyen yapısı ile her zaman bir numara olan bir yapıda seyretmektedir.

 

            Yastık kılıfı, çarşaf, yorgan ve pikelerin mevsimine uygun olarak tek renk ya da desenli bir şekilde site üzerinden temin edilmesi mümkündür. Bu ürünlerde kullanılan teknoloji sayesinde lekeler yer yapmadan kolayca çıkar ve kolayca ütülenen tasarımı sayesinde kırışık görünümler inatçı değildir. Pikelerin ve yorganların yaz aylarında ve kış aylarında kullanılan yapısı şıklıktan herhangi bir şey kaybettirmeden kullanıcıya rahatlık sunarken otel görevlileri için büyük bir rahatlık sunarak serilmesini ya da toplanmasını sağlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.