Otel işletmecisi Şişli Belediyesi’ni birbirine kattı!

Otel işletmecisi Şişli Belediyesi’ni birbirine kattı!

Şişli’de bir otel işletmecisi, Şişli Belediyesi’nde siyasi ve yöneticileri birbirine düşürerek tartışma ve kavgaya neden oldu.

RUHSAT ALMADAN OTEL AÇIYOR                

Şişli’de bu otel işletmecisi özel ilişkilerine güvenerek, Şişli Belediyesi’nden ruhsat almadan oteli işletmeye başlıyor.

Bu işletmeci yüzünden yaşanan olaylar, Şişli Belediyesi'ni bekleyen tehlikeleri de ortaya çıkarmış oldu.

ZABITA OTELİ MÜHÜRLÜYOR

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri, uzun süredir faaliyet gösteren ruhsatsız olan bu oteli tespit ederek gerekli işlemleri başlatıyor ve oteli mühürlüyor. Zabıtanın mühürlemesi ile de ortalık karışıyor.

Uzun süredir oteli çalıştıran ama hiçbir sorunla karşılaşmayan bu işletmeci hemen Şişli Belediyesi'nde bağlantı aramaya başlıyor.

Yeni yönetimin gelmesiyle zabıta da bir bağlantı bulamayan işletmeci hemen bir siyasiyi devreye sokuyor.

ÖZEL İLİŞKİLER DEVREYE SOKLUYOR

Bu işletmecinin işlerinin hızlanması için bu bağlantıları hemen devreye giriyor. Şişli'de geçmiş dönemlerde hiçbir sorunla karşılaşmaya alışmayan bu işletmeci, kendinden ve ilişkilerinden o kadar emin ki; tüm isteklerinin bir an önce sonuçlanması için talepte bulunuyor. 

İŞLETMECİ BELEDİYEYİ BİR BİRİNE DÜŞÜRÜYOR

İşte; kavga ve tartışmalar da tam bu yüzden başlıyor. İşletmecinin her istediği hemen gerçekleştirilmesi için başkan yardımcısına baskı yapılmaya başlanıyor.

Siyasi, başkan yardımcısına giderek işlerin hızlandırmasını talep ediyor. Başkan yardımcısı da resmi işlemlerin devam ettiğini onların sonuçlanması gerektiğini ifade ediyor.

TARTIŞMANIN BOYUTU DAHA DA BÜYÜYECEK

Bu işletmecinin istek ve beklentileri yüzünden, siyasi ile başkan yardımcısı belediyenin içerisinde, tüm personelin de bulunduğu bir ortamda tartışma başlıyor. Öyle ki; bu tartışma tehdit ve istifalara varan restleşmeye varıyor. Görünen o ki bu tartışmanın boyu daha da büyüyecek.

ŞİŞLİ’DE BİR BAŞKA TEHLİKE KAPIDA

Bu otel işletmecisi, Şişli Belediyesi’nde düne kadar rant için kavgalar yapılırken bu gün rantın kalkmasına rağmen kavgaların yaşanmasına neden olarak, bir başka tehlikenin de kapıda olduğunu göstemiş oldu.

ADAMI OLANIN DÖNEMİ YAŞANMASIN

Geçmişte parayı veren sessiz sedasız işlerini yaptırabiliyordu. Yaşanan bu olayla birlikte, bu yönetimle rüşvetin bitmiş olmasına rağmen; önlem alınmaz ise başka hesap ve tehlikelerin yaşanacağının ayak sesleri olmuş oldu.

Bu olaydan sonra; Şişli Belediyesi’nde adamı olanın işlerinin yapılacağı veya öncelik kazanacağı tartışılmaya açılmış olacak.

BU OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Bu otel ile ilgili etkili ve yetkililerin tutum ve davranışlarını, belediye içerisinde rantçı yönetimler döneminde dahi yaşanmayan, bu kavgalara neden olanlarla ilgili gelişmelerin yakinen takipçisi olacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum