Ortaköy ve Şişli Sanayi puanları paylaştı

Ortaköy ve Şişli Sanayi puanları paylaştı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.grup 22. hafta karşılaşmasında Ortaköyspor ve Şişli Sanayispor 2-2 lik skor ile puanları paylaştılar.

Maç öncesinde dostça görüntülere hakim olan karşılaşma maç sonunda aynen bitti. Recep Aykutalp hoca ile Uğur Demirtaş hoca maç öncesinde birbirlerine başarı dileklerinde bulundular. Futbolcular arasındada ligin bitimine gelindiği için hoş sohbetler yapılıyordu.

Maç başladığında puana ihityacı olan mavi beyazlı ekibin istekli oyunu göze çarpıyordu Bilal takımını 1-0 öne geçiren golüde attı. Konuk ekip bu golden sonra çok sevindi ve daha dikkatli oynamaya başladı. Ev sahibi kırmızı beyazlı ekip bu gole İlker ile penaltıdan cevap verdi ve durum 1-1 oldu. Fatih takımını galip duruma getiren golü attı ve biraz olsun rahat bir nefes alındı.2-1 Nurettin takımının beraberlik golünü atınca bu sefer tekrar sevinme sırası konuk ekibe geçti.2-2 Maç süresince orta saha mücadelesi dolu bir görüntü vardı, her iki takımında ikişer gol yemesi sizleri aldatmasın, defans oyuncuları ile kaleciler aslında başarılı bir oyun sergilediler. Ş.Sanayi haftayı bay geçecek, Ortaköyspor ise Terazidere deplasmanına gidecek. Hakem triosu maç boyunca pozisyonlara yakın kalarak yerinde kararlar ile iyi bir yönetim gösterdiler

yerelfutbol.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.