Organ bağışı için  haydi konsere!

Organ bağışı için haydi konsere!

Hayata Bağış Derneği, 6 Temmuz’da saat 21.30’de oldukça anlamlı bir konser düzenliyor. Dernekten yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

 


“Organ bağışını toplumumuza anlatmak amacıyla çıktığımız yolda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Her etkinliğimizin benzersiz ve mümkün olduğunca kamuoyunda farkındalık yaratacak nitelikte olmasına da özen gösteriyoruz. Bu anlamda, çıtamız sizlerin de yakından takip ettiği gibi sürekli yükseliyor. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi gibi şehrimizin en güzel konser mekanında, ülkemizin en sevilen müzisyenlerinden Gökhan Türkmen’i ve İzmir Big Band’i ‘Organ Bağışı Hayata Bağış’tır temasıyla bir araya getirme fikrimizi gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz.”
 
ORGAN BAĞIŞI HAYATA BAĞIŞ’TIR
 
“Tüm organ bağışı gönüllülerini bir yaz gecesi Harbiye’de boğazdan esen rüzgarı hissetmeye, Gökhan Türkmen ve İzmir Big Band’in muhteşem performanslarını canlı dinlemeye ve organ bağışına destek vermenin gururunu yaşamaya davet ediyoruz. Desteklerinden dolayı İstanbul Valiliği’ne, İl Sağlık Müdürlüğümüz’e, Şehir Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne, VAGİAD’a ve etkinlik ortağımız Enerji Sanat’a teşekkür ederiz… Unutmayın… Organ Bağışı ‘Hayata Bağış’tır!“



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.