Önümüzdeki haftalarda oynama fırsatı.

Önümüzdeki haftalarda oynama fırsatı.

Pedro antrenmanda kendini yaraladı ve Sarı Lacivertli takıma katıldığı ilk gün bir ay sahalardan uzak kaldı. Sakatlığın etkisi düzelmedi ve sadece 2 gol attı.

Pedro antrenmanda kendini yaraladı ve Sarı Lacivertli takıma katıldığı ilk gün bir ay sahalardan uzak kaldı. Sakatlığın etkisi düzelmedi ve sadece 2 gol attı.

DEĞERLİ OLACAK ŞEYLER

30 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası arasındaki farkı kapatmak için Rayo Vallecano ile şanssız bir karşılaşma daha yaşadı. Kariyerinde hiç bu kadar arka arkaya sakatlık yaşamamış, sadece 2016-17 sezonunda Cagliari'de 15 maç kaçırmış ve Fenerbahçe'de hep sorun yaşamıştı.

João Pedro'nun Leo Vollecano ile oynanan özel maçta sakatlanmasıyla ilgili son haberler arzulanan çok şey bırakıyor. Brezilya asıllı İtalyan futbolcunun ameliyat pumabet olma riski ortadan kalktı ve konservatif tedavi ile 2.5-3 ay içinde takıma dönecek.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten açıklama:

"Galatasaray çok zor bir dönemden geçiyor ama takım arkadaşlarım ve ben umutsuz değiliz. Bu yüzden tünelin sonundaki ışığı görüyoruz. Bu ışığı elde etmek için yorulmadan çalıştık. Bu süreçte ilgilendiğimiz proje Mecidiyeköy'de konut projesi olarak başladı. Ne yazık ki, bu çıkar girdabından çıkamazsak, gelecek için plan yapmak imkansız. Konut projelerinden gelen fonların Kemerburgaz ve Florya projelerimizin itici gücü olacağını söyleyebilirim. Bu projeyi hızlandıracaktır.”

“GALATASARAYLILARA meydan okuyorum”

Tüm Galatasaray taraftarlarına selamlarımı sunuyorum. Artık kısır çatışmalar, kutuplaşmalar yok, Galatasaray'ın geleceğini konuşmalıyız.

Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle tüm disiplinlerde pumabet giriş  olduğu gibi spor dünyasına da örnek olacağına inanıyorum. "

"Yorgun değilim, yorgun değilim"

"Florya projesini görüşmelerimizi bitirdik. Umarım yakın zamanda güzel haberler verebiliriz. Proje anlatmaktan bıkmadım, yorulmayacağım.

Galatasaray Stadyumu mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri. Göçebe bir yaklaşımla, erkek basketbol takımı bir yerde, kadın basketbol takımı bir yerde ve judo takımı başka bir yerde oynuyor. Tamir edilmesi lazım. Galatasaray'ın bu sorunları çözmesi gerekiyor.

Bizden sonrakiler devam edecek. Galatasaray ancak o zaman bir miras bırakabilir. Arkadaşlarım ve ben asla daha azıyla yetinmeyiz. Daha iyisini yapma sorumluluğumuz var. Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ekibi, ilk antrenman kampını İstanbul'da geçirdi, ikinci antrenman kampını Antalya'da tamamladı ve ardından İstanbul'a dönerek kupada forma giyeceği İstanbul Spor Eğitimi'nde forma giymeye başladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.