Önce insanları yönetmek önemlidir

Önce insanları yönetmek önemlidir

Adaleti MHK ve TFF sağlamalıdır. Özellikle VAR'a çağrıldıktan sonra Beşiktaşlı oyuncu, Nkudu'nun önemli bir rol oynamasına izin verdi.

 

Adaleti MHK ve TFF sağlamalıdır. Özellikle VAR'a çağrıldıktan sonra Beşiktaşlı oyuncu, Nkudu'nun önemli bir rol oynamasına izin verdi. Bu çalışma yer imlerine eklendi. Türk futbolu yeniden hakem yetiştiremez. Hakem öyle istiyor. Maçtan önce istemedi, durum Nkodou'nun bileceği işti. Atilla Karaoğlan  da iyi gidiyor. Adana Demirspor - Trabzonspor maçının ardından. Beşiktaş da hakem Nkodou'ya yenildi. Beşiktaş için böyle bir fırsatı değerlendirmeli. Dört forvetle oynadı. Profesör Şenol risk aldı.

Türk futbolunda çok az kamera var. Bu büyük bir problem. Kale önünde Beşiktaş kornerini göremedim. Savaşsam mı savaşmasam mı diyemem. Hakem skora göre oyunu belirler. Hakem sakin bir yüzle yere serildi. VAR ile konuşmak zaman kaybıdır. Bu sefer biraz daha ekledi. 1-1 yerine 1-0 olsaydı maç 10 dakika daha uzun sürerdi. Beşiktaş'tan Gedson Fernandez, Gaziantep FK ile oynanan maçın ardından düşüncelerini paylaştı. Gedson, "3 puan için buradayız ama 3 puanın elenorbet gerektirdiği her şeyi yapamayız. Bunu sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Bu kaybı telafi etmeliyiz" dedi. Portekizli oyuncu, "Maç maç düşünmeliyiz. Dinlenip toparlanmalıyız. Önümüzde çok maç var. Bir araya gelip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Gaziantep taraftarı Beşiktaş'ta Maçın 70. dakikasında geliyor

Gaziantep-Beşiktaş maçının 70. yıl dönümü. dakikasında bir taraftar sahaya girdi. Elinde telefonla sahaya giren taraftar, elenorbet giriş video çekimi yaptı. Yarı sahadan Gaziantep kalesine doğru koşan taraftar, Cenk Tosun ile çarpıştı. Daha sonra Gaziantep kalecisi Günay Güvenç'in tutması sonrası güvenlik güçleri taraftarı sahadan çıkardı. Gaziantep FK, Beşiktaş ile oynanan maçta Kitsiou ile Kevin N'Koudou arasında yaşanan pozisyonun ardından N'Koudou'ya kırmızı kart bekledi Süper Lig'de Gaziantep FK - Beşiktaş maçı öncesinde tarihi bir an yaşandı. Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig maçı öncesi ilginç bir olay yaşandı. Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç, Beşiktaş maçı öncesi sarı kart gördü. Yayın kuruluşu, 31 yaşındaki Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç'in koridorda sarı kart gördüğünü bildirdi. Hakem Atilla Karaoğlan, Günay Güvenç'i şortunun altına farklı renkte  tayt giydiği konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.