OKAN çalışmak istemiyor

OKAN çalışmak istemiyor

1.9 milyon avro sezonluk garantisi olan 32 yaşındaki  teknik direktör Brook, en çok dikkate alınan 11 kişi arasında yer almıyor.

 

1.9 milyon avro sezonluk garantisi olan 32 yaşındaki  teknik direktör Brook, en çok dikkate alınan 11 kişi arasında yer almıyor. Galatasaray ile sözleşmesi tek taraflı feshedilirse Van Aanholt'a vergiler dahil 5 milyon euro ödemek zorunda kalacak. Hükümet bu rakamı 1-2 milyon avroya indirmeye çalışıyor.

Bu sezon 9 maçta 2 asist Hollandalı sol bek bu kez 9 maçta 786 dakika forma giydi ve 2 asist yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okanbrook, Antalya antrenman kampında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Brook, takımının ligdeki performansı, oyuncuları ve kamptaki son durumu gibi pek çok yönü sundu. Brook, genç oyuncularından memnun olduğunu belirterek, "Sakatlıklar, milli takım maceraları ve hastalıkları. Yol boyunca birçok genç oyuncuyu betmus kampa getirdik. Onlardan hepimiz memnunuz. Sakatlıklar olmadan da oynayacağız ama oyuncularımız akademide  ne kadar uzun süre kalırsa bizim için o kadar iyi olacak. Geleceğimiz sağlam ve genç oyunculardan biri ilk 11'e girebilir' dedi.

Zor, dedi ki: 'Yeni bir takımız, geç başladık. Yönetimin gelişi, benim gidişim artı oyuncuların gelişi gecikti. Transferlerin son gününde beş transfer yaptık ama hep kazanmak zorundaydık. Her şeyin üstünde olmak önemlidir. Oyun olarak  bizim için de zordu. 8 deplasman maçı, 5 iç saha maçı oynadık. İkinci yarı bizim için avantaj olacak. Daha fazla puan betmus giriş alabilirdik ama birbirimize karşı oynamak bizim için önemli. İlk 11'i, giriş çıkışları, rotasyonları saydık. Geçen seneki grubumuz yok. Fenerbahçe'nin bir takımı var ve onu zirveye yerleştiriyor. Trabzonspor değişti. Yeni bir çalışan yaratıyoruz. İlk 11'e bakarsak geçen sezon çok az oyuncu vardı. Bazı maçlarda bir bölümde iyi oynadık ama Başakşehir maçında skor ne olursa olsun daha uzun süre iyi oynadık. Skor dışında maçın hiçbir dakikasında baskı ve pozisyon kaybetmedik. Maçın sonuna kadar enerji, hırs ve istek doluyduk. Alanyaspor karşısında 10 kişi kalana kadar iyi iş çıkardık. Beşiktaş karşısında 2-1 öndeyiz. Kontrol ettiğimiz oyuna devam etmeliyiz. Ateşkes oldu, oyuncular milli takıma gitti, sakatlıklar var ama bir an önce kaldığımız yerden devam etmeliyiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.