Öğle Arası Güzellik

Öğle Arası Güzellik

M-Onep, Etiler’den sonra Nişantaşı’nda ikinci şubesinin açılışını ünlü isimlerin katıldığı görkemli bir davetle gerçekleştirdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Prof.Dr.Onur Erol’un yaptığı açılışa, Filiz Akın, Ebru Şallı, Nil Burak, Seray Sever

 SENELERİN BİRİKİMİ

Pof.Dr.Onur Erol- M_Onep Kurucusu

 

Geliştirdiği özgün yöntemlerle dünyada adından sıkça söz ettiren Prof. Dr. Onur Erol, Etiler’den sonra Nişantaşı'nda açtığı cilt, estetik ve plastik cerrahi kliniği olan M_ONEP’te kullanılan aletlerin kalitesine dikkat çekerek şunları kaydetti: “Güveni yükseklerde tutmak çok önemli. Biz de bunu devam ettirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hem Etiler’de hem de Nişantaşı’nda hizmetlerimiz aynı. İsveç’ten ziyarete gelen bir dermatolog, Avrupa’da ancak buradakinin dörtte biri alet olduğunu söyledi. Biz de çıtayı en yüksekte tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca Nişantaşı güzel ve bakımlı bir yer. O nedenle bizim buraya gelmemiz kaçınılmazdı.”

 

 

 

 

AMELİYATSIZ GÜZELLİK

Yeşim Erol- Nişantaşı M_ONEP Yöneticisi

 

Ameliyat olmadan öğle arasında bile güzelleşip gençleşilebileceğinin altını çizen Yeşim Erol: “M_Onep’te Onur Erol dışında çalışan çok başarılı Plastik Cerrahlarımız var. Burada ameliyatsız her türlü güzelliği sağlıyoruz. Ameliyat olduğunuz zaman vakit ayırmanız gerekiyor. Hastaneye yatmanız, izin almanız gerekecek. Ama burada öyle değil. Öğle vaktinde hastalarımız gelip her türlü uygulamasını yaptırıp tekrar işine dönebiliyor ve böylece zaman kaybetmiyorlar” ifadesinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.