Nişantaşıspor'a Bolluca freni

Nişantaşıspor'a Bolluca freni

Süper Amatör Lig 2.Grubta şampiyonluk adaylarından ikinci sıradaki Nişantaşıspor, alt sıralardan kurtulmak isteyen Bollucaspor'u Selimiye Stadında misafir etti. 90 dakika boyunca üstün oynayıp daha çok gol pozisyonu bulan taraf ev sahibi Nişantaşıspor ols

Süper Amatör Lig 2.Grubta şampiyonluk adaylarından ikinci sıradaki Nişantaşıspor, alt sıralardan kurtulmak isteyen Bollucaspor'u Selimiye Stadında misafir etti. 90 dakika boyunca üstün oynayıp daha çok gol bulan taraf ev sahibi Nişantaşıspor olsada, 0-0 berabere kalarak evinde hiç ummadığı puan kaybı yaşadı. Mücadeleyi Core Projesi kapsamında Celal Bayraklı(Çorum), Emre Aslan(Amasya), Ahmet Ecevit(Çorum) hakem triosu yönetti. Denk güçlerin mücadelesi gibi başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında takımlar birbirlerini çözmeye çalıştılar. İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü alan Şişli temsilcisi Nişantaşı yaptığ ataklarla Bolluca defansını bunaltsada aradığı golü bir türlü bulamadı, yakaladığı iki net pozisyonu Eyüp'le değerlendiremeyen Nişantaşı 40.dakikada kalesine büyük tehlike atlattı, defansın hatasında araya giren Bolluca kaptanı Engin, biranda kaleci Seyitcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu iyi değerlendiremeyince takımı adına galibiyet golünü kaçırmış oldu. İlk yarı golsüz eşitlikle geçildi. 

İkinci yarıya iki takımda beraberliği bozma adına yaptığı ataklarla başladı. Daha çok risk alan Nişantaşıspor Bolluca kalesine yüklendiği dakikalarda Eyüp, Sevdet ve Abdullah ile girdiği pozisyonlardan gol sevinci yaşayamadı. Bollucaspor kontra ataklarla pozisyon arasada daha çok defans güvenliğini elden bırakmayıp hiç olmazsa bir puanı alayım düşüncesindeydi. Kalan sürede Nişantaşıspor'un tüm ataklarında kaleci Özkan'ı geçemeyince maç 0-0 sona erdi. Maç sonu Nişantaşı tribünlerinden ve teknik heyetinden maçın hakemine büyük tepkiler vardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.