New York ve Londra stili Lucca'da

New York ve Londra stili Lucca'da

Türkiye’nin en iyi bar ve en iyi café –brasserie ödüllerine sahip, Bebek’in en gözde mekanı Lucca, yeni sezona kendini geliştirerek giriyor

Bistro stili yeme ve içme alanında en iddialı ve ileri olmayı devam ettirmek için Lucca’ya bu alandaki konunun en önemli şehirleri New York ve Londra’dan destek var!

Londra’daki  Deep Restaurant’ ın ödüllü şefi, daha önce de ülkemize gelmiş olan Christian Sandefeld,  iki aylık bir çalışmayla Lucca’nın menüsünü önümüzdeki yıllar için tamamen rafine etti ve değiştirdi.  Özellikle deniz mahsülleri ve dünya mutfağı konusunda uzman olan Sandefeld, Lucca’ nın daha tarzına uygun, kendi deyimiyle “New York Bistro Tarzı”, küçük tabaklara ve mezelere de geniş yer veren bir menü yarattı.

Bu sezon tadacağınız spesiyaliteler arasında Lucca’ nın ördekli pappardelle’ sinin yanısıra, “ Prosciutto’ya sarılı Fasulyeli Levrek”, “Ragu ile lezzetlendirilmiş T-Bone Steak” “Istakozlu Gnocci” gibi lezzetler ekleniyor.

Türkiye’nin ‘en iyi bar’ ödülüne sahip mekanın barına New York’ ta Lotus, Cielo gibi  ünlü bar ve klüplerinde çalışmış bir konuk barmaid geldi. Konuk barmaid Jennifer Kennedy, Satsumalı Vodka ve Armutlu Vodka gibi Lucca klasiklerine, Salatalıklı Vodka ve Vişneli Mojito gibi yeni kokteyller ekledi. Yeni sezonda Lucca’ nın kokteyl mönüsünde İstanbul’a birçok yeni içki sunuluyor.
Lucca Sanat Sergileri ise 01 Eylül’de fotoğrafçı Arslan Sükan’ın, dünyanın değişik şehirlerinde Mick Jagger, Karl Lagerfeld, Kylie Minogue gibi ünlüleri kendi stiliyle parti ortamında fotoğrafladığı ‘Parti / The Party’ fotoğraf sergisiyle başlıyor. 
Mekanın sahibi Cem Mirap, ‘Bu sonbahar-kış sezonu Lucca’nın kendi liginde en iyiyi sunmaya devam edeceği bir sezon olacak.  Özellikle Christian’ın yarattığı menüyü ve tabakları herkesin tadmasını tavsiye ederim’’ diyor ve Lucca en iyi yemek, içecek ve eğlenceyi bir arada bulacağınız, yine takip edilecek yenilikleriyle sezona müthiş bir giriş yapıyor.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.