Necip'le ilgili soruyu uzun zaman önce kapatmıştım

Necip'le ilgili soruyu uzun zaman önce kapatmıştım

Necip'i eleştirmiyorum. Dur dersen oynar. Sağ açık, sol açık ve orta sahada görev yaptı. Ancak bir takımda şimdiden şampiyonluk için savaşan iki  6 numaralı savunma oyuncusunu görmekten hoşlanmıyorum.

 

Necip'i eleştirmiyorum. Dur dersen oynar. Sağ açık, sol açık ve orta sahada görev yaptı. Ancak bir takımda şimdiden şampiyonluk için savaşan iki  6 numaralı savunma oyuncusunu görmekten hoşlanmıyorum. Bu orta saha beni şaşırttı. Beşiktaş taraftarları ve futbolla ilgilenenler için sürpriz olacağını düşünüyorum. Bir şampiyon takımda iki  defans oyuncusu ile oynamazsınız. Gedson olmadan rakip kaleye ulaşamazsınız. Bu arada Beşiktaş başardı mı? imalat. Tabii... Necip aldı ve Welinton'a verdi. Welinton onu aldı ve Tayyip'e verdi. Soldaki Umut'a verdi. Ama önünde? Sadece N'Koudou'da temizlenmesi gerektiğini düşündüğüm titreme var.

Cenk sağda sakat. Hadi Necip ve Atiba ile iki  orta saha oynuyorsunuz. Hostes garsonun öne çıkması gerektiğini düşündüğünü söyledim, bekçi gelince kapıyı kapattılar sanırım. Hangi umut ön plana çıkıyor. Rosier  ilk yarıda yoktu. Tek bir Beşiktaş taraftarı memnun olmadı. Şunu söyleyeceğim. Biliyorsunuz, turnuvanın fiksturbet başında biri size kazanma şansınızı sorsa, %100 dersiniz. Şu anda Beşiktaş'ın taraftarlık oranı %20'ye düştü. Eski hakem yorumcusu Herman Toroğlu, Nkudu'nun tartışmalı duruşunu değerlendiriyor. Bir program yaptığımızda, maç sonrası pozisyonları değerlendirmek için onların görüntülerini ve yorumlarını kullanıyoruz.

Bu gönderi için farklı yorumlar olabileceğinden, bunu tartışacağız.

Futbolculuk ve hakemlik kariyerimde, seyirci olarak geçirdiğim onca yılda ilk kez böyle bir şey görüyorum. Örneğin topun üzerine atlarsanız hareketiniz kişiye iletilir mi? Bir kafa vuruşu yaptığınızda, dirseğiniz adama çarpar. Bazen böyledir... Gaziantep ve Beşiktaşlı futbolculara bu fiksturbet giriş pozisyonu gösterelim; kimse bu hareketin cezası sarı kart demez. Futbol adına kaba, futbol adına kirli. Beşiktaş'ı çok merak ediyorum, uzun zamandır bekliyorduk. Ancak 90 dakika sonra tamamen hayal kırıklığına uğradım. Ortaya çıkan köyler rehber gerektirmez ve bu ekibin başarılı olması çok ama çok zordur! Rakipler kararlı olacak ve bu takımın başarılı olması için harika futbol etkinlikleri olacak. Yani Beşiktaş'ın Hongxue şampiyonu olmasını bekleyeceğiz. Takımda ayağa kalkabilen çok az oyuncu var. Özellikle ikinci yarıda serbest oyuncu olarak oynayan Mert Günok'un günü olmasaydı, Gaziantep'te deplasmanda gol atmak bir rüya olabilirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.