Mustafa Sarıgül yakın dostu Yavuz Meriç’i kandırarak yolda ortaya çıktı!

Mustafa Sarıgül yakın dostu Yavuz Meriç’i kandırarak yolda ortaya çıktı!

CHP’den aday adayı olup DSP’den Şişli Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül; en yakın ve kadim dostu, siyasi yol arkadaşı Yavuz Meriç’i kandırarak yolda bıraktığı ortaya çıktı.

Yavuz Meriç; Mustafa Sarıgül’ün Türkiye Değişim Hareketini’nin de kurcu Şişli İlçe Başkanlığı’nı yapmıştı.

MERİÇ SARIGÜL İÇİN MAHKEMELERE DÜŞMÜŞTÜ

Meriç; yol arkaşı Sarıgül’e destek olabilmek için, İnönü’nün Sarıgül’e karşı, rakip çıkardığı rahmetli Boysan Yakar ile yarışmıştı. Bu yarıştan dolayı da, Yavuz Meriç hala mahkemelerde ifade veriyor.

Tüm bu gelişmelere rağmen Meriç, Şişli Kent Konseyi Başkanlığı’nı Hayri İnönü’nün çıkarttığı liste yarışında galip getirmişti.

SARIGÜL İNÖNÜ KARŞISINDA KONSEYİ KULLANMIŞ

Sarıgül; Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye karşı yaptığı tüm ayak oyunlarıını da yine Şişli Kent Konseyini kullanarak yaptığı ortaya çıktı.

Sarıgül’ün İnönü’ye karşı muhalefet olsun diye yaptığı tüm eğlence ve törenleri yine Şişli Kent Konseyi’ni kullanarak yaptığı ortaya çıktı.

SARIGÜL’ÜN MERİÇ’İ KANDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Sarıgül’ün Meriç’e verdiği sözleri tutmaması bir yana, bir de oyalarak son dakikaya kadar kandırması iplerin kopmasına neden oldu. Meriç şimdiye kadar Sarıgül’ün evladının bile yapmadığı kadar Sarıgül’ün yanında olduğu yakın çevresinden konuşulmaya başladı. Meriç'in şimdiye kadar Sarıgül'üm bir dediğini iki etmemesi, buna rağmen Sarıgül'ün bu yaptıkları Meriç ailesinin tepkisine neden oldu.

MERİÇ: ‘SARIGÜL’E SELAM BİLE VERMEYCEĞİM’

Meriç’in Sarıgül’ün söz vermemiş olsaydı bu kadar tepki koymayacağını, ama son dakikaya kadar Meriç’i oyalayıp kandırması dostluğun da bitmesine neden oldu.

Tüm bu yaşananlardan sonra Yavuz Meriç’in yakın dostlarına; Mustafa Sarıgül ile selam bile vermeyeceğini söylediği ifade ediliyor.

Meriç’in ilk resmi hamlesi de Şişli Kent Konseyi Başkanlığı’ndan istifa etmesi oldu.

Meriç istifası ile ilgili Şişli Gazetesi’ne gönderdiği yazılı metni;

YAVUZ MERİÇ’İN İLK HAMLESİ İSTİFA OLDU

Değerli dostlarım, çok sevgili yol arkadaşlarım ve kırk yıl olsa hatırını ödeyemeyeceğim, selamını eksik etmeyen, Şişlili komşularım,

Her bir köşesinde çocukluğumuzun, gençliğimizin ve bugünümüzün hatıraları saklı olan, şefkat dolu bir ana kucağı gibi bizlere bağrını açan yuvamız, yurdumuz, Şişli’mize hizmet edebilmek, Şişli’nin dili olup sesini gerekli mercilere duyurabilmek adına 4 yılı aşkın bir süredir görev almış olduğum Şişli Kent Konseyi’ndeki başkanlık görevimden an itibariyle ayrılma kararı almış bulunuyorum.

Bu yola çıkarken, hiçbir şeyin kolay olmadığını, aşılması güç engellerle karşılaşacağımızı, dikenli arazilerden geçeceğimizi, kimi zaman canımızın yanacağını biliyorduk. Tüm bu zorluklara karşı birlikte, dimdik ayakta durduğumuz tüm yol arkadaşlarıma, “hizmette rekabet, özünde kardeşlik” ilkesiyle hareket edip omuz omuza yürüdüğümüz tüm paydaşlarımıza  ve en zor anlarda desteği ile güç bulduğum ailem, değerli komşularım, Şişlililere teşekkürü bir borç bilirim.

Haklarınızı helal edin.

Ali Yavuz Meric

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum