Muammer Keskin'in Acı Günü..!

Muammer Keskin'in Acı Günü..!

Sevenleri Bir An Bile Yanlız Bırakmadı..

11 Haziran Pazar Günü Öğle Namazına Müteakip, Şişli Camiinde Eski CHP Şişli İlçe Başkanlarından olan Muammer Keskin'in Validesi " İradet Keskin " hanımın vefatı üzerine Cenaze namazı kılındı.

  Siyasi yönüyle tanınan Muammer Keskin'i Şişli'de ki bürokrat dostları ve yakınları yanlız bırakmadı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Chp Şişli İlçe Başkanı Ali Narin, Şişli Belediyesi Meclis Üyeleri ve svenleri yanlız bırakmadı. Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'de Cenazede hazır bulundu.

  Cenaze Namazına erken saatlerde gelen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Mustafa Sarıgül'ün de cenazeye geleceğinden. Hala Davalık oldukları Sarıgül ile Karşılaşmamak adına yardımcıları ve korumalarıyla beraber Şişli Camiinden ayrıldı. İnönü ayrıldıktan sonra Camiiye gelen Sarıgül kapıdan giriş yaptıktan sonra yoğun ilgi ile karşılandı. Muammer Keskin'in yanına gelip tazziye dileklerinde bulunması yaklaşık 45 dakika sürdü.

  Kılınan Namazın ardından Kilyos Mezarlığına gönderileceği açıklanan İradet Keskin'in naaşına ilk omuz verenlerden biri Mustafa Sarıgül olması dikkatlerden kaçmadı. Annesini Kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Muammer Keskin'in bir hayli bitkin olduğu gözlerden kaçmadı.

  MUAMMER KESKİN KİMDİR?

1954 Ardahan doğumlu olan Muammer Keskin Atatürk Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden mezundur. CHP’den Şişli İlçe Başkanlığı, Kurultay Delegeliği görevlerinde bulunan Keskin İstanbul Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcılığı, İstanbul Mali Müşavirler Odası Akademisinde YK üyeliği ve çeşitli Derneklerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetim kadrolarında görev aldı. Halen TÜSES (Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı) Yönetim Kurulunda ve Yeniköy Onkoloji Vakfı Yönetim Kurulu’nda görev yapmaktadır. SMM Denetim Ltd. Şti. ortaklarından olan Keskin Şişli Bölgesinde S.M.Mali Müşavir olarak serbest büroculuk faaliyetini sürdürmektedir. Finans ve Girişimcilik alanlarında Türkiye genelinde eğitimler vermekte olan Keskin evli ve 2 çocuk babasıdır.

  Haberin videolarına www.tvsisli.com adresinden ulaşabilirsiniz. Şişli Gazetesi olarak Merhumeye Yüce Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Sabırlar diliyoruz..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.