Muammer Keskin’e övgü yağmuru

Muammer Keskin’e övgü yağmuru

Şişli Mali Müşavirler Derneğinin kendi içinde mutat olarak düzenlediği toplantıya katılan Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Keskin’e meslektaşlarından övgüler yağdı.

 



Celal YİĞİT
(Mali Müşavirler Derneği Başkanı)
Şişli Mali Müşavirler Derneği Başkanı, Celal YİĞİT söz alarak başladığı konuşmasında Muammer Keskin’i gönülden desteklediğini belirttikten sonra verdiği desteğin arkasında Muammer Bey’in hem kişilik, hem siyasal, hem de kadro oluşturma tecrübelerinin oldukça gelişmiş olduğunu vurguladıktan sonra kendisinin Şişli’de son derece güzel işlere imza atacağına inandığını dile getirdi. 
Muhlis SERÇİK (Mali Müşavir)
Muammer Bey’i bende uzun yıllardır tanıyorum. Kendisinin kurumsal yönetim ilkelerinde olan uzmanlığı ve kollektif çalışma becerilerindeki etkin deneyimi Şişli için çok kıymetli bir unsur olacağı kanısındayım. 

Nurettin TAN
Muammer Keskin ile uzun yıllardan beri beraber yürüdüm. Gerek SHP döneminde olsun, gerek meslekte, gerekse deçalışma hayatımızda olsun. Kendisi sosyal demokrat nitelikleri özümsemiş, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını kavramış ve bunu Şişli’de rahatlıkla egemen kılacak yetiye sahip olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca etkin bir yönetim anlayışı sergileyecek güce, bilgi ve birikime sahipler. Dedikten sonra CHP Genel Merkezi nezdinde de  Muammer Keskin talebini yenileyeceğini söyledi. 
***
Bunun üzerine yeniden söze alan Celal YİĞİT,yaklaşık kırk yılı aşkın bir süredir Şişli’de oturan Muammer Keskin’in, SHP döneminde, iki dönem İlçe Başkanlığı yapmış olmasının Şişli için çok büyük bir avantaj olduğuna değinerek, Muammer Keskin’in gerek toplum içerisin de gerekse de dernekler nezdinde güven veren bir kişilik olduğunu dile getirdi. Ve 
“ Bizim derneğimiz içerisinde birçok demokratik platform değişim grubu bulunmaktadır ve bu gruplardaki arkadaşlarımızda sosyal demokrat yapısıyla Muammer Keskin’i tercih edeceklerini düşünüyorum “ dedi. 

Zülfikar KARATAŞ
(Mali Müşavir)
“ Ben yaklaşık kırk yıldır Şişli’de oturuyorum. Bu güne kadar birçok aday gördüm. Ancak Muammer Keskin partimize yakışıyor. Biliyorsunuz şu anki yönetimin en yüksek oy aldığı Ayazağa Mahallesi, Sarıyer’e bağlanmış durumdadır. O yüzden bu seçimlerde Kuştepe ve Şişli’den çıkacak olan oyların Muammer Keskin’e verileceği kanaatindeyim” dedi.
Serdar ÖZKAN (Mali Müşavir)
Biz Türkiye genelinde sekiz bin üyesi olan bir derneğiz ve tüm derneklerimiz birbirine bağlı o yüzden yıllardır bizleri yıkamadılar. O yüzden içimizden biri olan, karakterli, davranışlarıyla bu güne kadar herkese örnek olmuş Muammer Keskin’in Şişli’de bizim onurumuz gururumuz olacağını düşünüyorum. 
Muammer BOĞA 
Biz Muammer abiyle 90 lı yıllardan beri yan yana çalıştık ve ben kendisinin görev paylaşımlarını oldukça doğru ve etkin bir şekilde yaptığını bizzat gördüm. İnsanların niteliğini özümseyerek işi en doğru şekilde sonuca götüren yapısını her zaman takdir etmişimdir. Bu sebeple eğer CHP, Şişli’de Muammer KESKİN’i aday göstermezse o zaman ben, CHP kaybetmiş diye düşünürüm. 

Saffet BENZERLER
(Mali Müşavir)
Yaklaşık otuz yıldan beri kendisini tanırım. Özgür düşüncelerini demokrasi yoluyla aktaran bir arkadaşımızdır. Bu sebeple Şişli’ye halk için demokrasi getireceğe ve Şişli’yi halk için yöneteceğine inanıyorum bu sebeple kendisini sonuna kadar destekliyorum. 

Haluk GÜRSOY
(Mali Müşavir)
Şişli’deki birçok derneğe üyeyim ve dolayısıyla bölgenin politik dengelerini, yapısını iyi biliyorum ve Muammer Keskin’in, bilgisiyle, Şişli’nin uzun dönemdir istediği belediyecilik anlayışıyla, sosyal demokrat ve çağdaş anlayışıyla, bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak biri olarak görmekteyim.  Kendisinin geçmişteki dürüst yaşamı, ilkeli duruşunu da bildiğim için Şişli’mizi nefes alınabilecek, yeşili bol, trafiği daha sıkıntısız bir belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağına eminim. Bu konuda kendisine inancım sonsuzdur.

İhsan YALÇIN
(Mali Müşavir)
Muammer Keskin’i kısaca tarif etmek gerekirse “ Güzel İnsan” olarak tanımlayabilirim. Şişli’deki meslektaşları olarak,  ki beş bin kişiyiz, seçimlerde kendisini destekleyeceğiz. İnşallah Şişlimize başkan seçilir.

Sema ÖZTÜRK (Mali Müşavir)
Ben Muammer Bey’i yaklaşık on yıldır tanıyorum. Örnek aldığım bir mali müşavirdir. Kendisine her zaman destek olacağımı bilmesini isterim. Eğer, Belediye Başkanı seçilirse de bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum.

Necla A.DEVECİ
(Mali Müşavir)
Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları göz önüne bulundurulsak sosyal demokratların öneminin daha çok ortaya çıktığına inanıyorum ve Şişli’de sosyal demokrat Muammer Bey’i sonuna kadar destekliyorum.

Metin BAYAR
(Mali Müşavir)
Abim sayılır. İki çocuğumun eğitim hayatına ciddi katkıları olan bir birisidir. Başkan olursa Şişli’deki gençlerin eğitimi için neler yapar. İnanın Şişli’nin bütün çocukları ve gençleri sevindirecektir. 

Alim KESİK
Şişli’deki adaylar arasında benim için en nitelikli, sosyal demokrat yapıya yakın  en yakın aday olarak Muammer Keskin’i görüyorum ve Şişli’den aday olmasından mutluluk duyuyorum. 


MUAMMER KESKİN: 
Şeffaf belediye olacağız

Meslektaşlarından ve dostlarından işittiği övgü dolu sözler sonrasında Muammer Keskin izin isteyerek söz aldığında, adaylığı kesinleşirse ve göreve gelirse yapacağı icraatlardan bahsetti.  
“ Arkadaşlar şahsım adına söz veriyorum ki, adaylığım netleştiği takdirde, Belediyemizi seçime girmeden önce, tüm mali tablolarını, ciddi anlamda inceleyeceğim ve bunu bir rapor halinde gerek sizinle olsun gerekse de tüm kamuoyuyla paylaşacağım.  Ayrıca seçildiğim takdirde Belediyemizin tüm mali tabloları her üç aylık dönemlerde kendi şahsımın mal varlığında dahil olmak üzere herkesle paylaşmaya devam edeceğim. Çünkü biz halkın belediyesi, şeffaf bir belediye olacağız“  dedikten sonra sözlerine devam etti.
“ Biz Dernek olarak bir aileyiz ve birbirimizi uzun yıllardır yakından tanıyoruz. Farklı görüşlerde de olsak bu günekadar hep yan yana olmayı başardık. Ben bu benzer yapıyı Şişli’nin yönetim anlayışında uygulamayı amaçlıyorum. Şişli halkına hizmet etmek için stratejiler geliştirip bu stratejileri hayata hep beraber geçireceğiz. Arkadaşlarım sağ olsunlar her biri kesinlikle belediye başkanlığı hatta millet vekilliği yapabilecek bilgi ve birikime sahipler. 
Bakın ben 1990 yılında Şişli İlçe Başkanlığı yaparken Genel Başkanımıza - benim yönetim kurulumdan, bakanlar kurulu çıkar - demiştim ve o günden bu güne çok şeyler biriktirdik. Biz gerçekten topluma dokunacak, insana dokunacak, insanın yaşamını kolaylaştıracak projelerimiz ile Şişli’yi daha güzel günlere taşımak için yola çıkıyoruz. Çünkü ben burada doğdum. Burada yaşıyorum. Çocuğum burada doğdu, evlendi. Torunum burada yaşıyor.
Mahalle temsilcilikleri
Ayrıca belirtmek isterim ki göreve geldiğimiz takdirde tüm mahallelerde temsilcilikler oluşturacağız. Meclisi, halka açacağız ve halkın o mecliste her şeyi şeffaf bir şekilde görebileceğini sağlayacağız. Şişli’nin tüm mahallelerde oluşturacağımız danışma meclisleriyle yöneteceğiz. “ diyerek 
“ Şeffaf olmak, hesap verilebilir olmak benim hayat ve meslek prensibimdir. Zaten ekmeğimi de bu günden bu sayede kazandım ve bundan sonrada böyle olmaya devam edeceğine emin olabilirsiniz. “ diyerek sözlerini sonlandırdı. 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.