Muammer Keskin: ‘Şişli Belediyesi'nde bankamatik çalışanları olmayacak’

Muammer Keskin: ‘Şişli Belediyesi'nde bankamatik çalışanları olmayacak’

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, devir teslim töreninde makamında yaptığı açıklamada; ‘Şişli’de artık bankamatik çalışanları olmayacak’ dedi.

Muammer Keskin’in devir teslim törenine, hem Şişli Halkı’ndan, hem parti yönetiminden yoğun bir ilgi ve katılım oldu.

Muammer Keskin; Şişli Belediye başkanı devir teslim töreninde; Şişli Belediyesi’nden maaş alıp çalışmayanların işine son verileceğinin sinyallerini verdiği konuşmasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“ÇALIŞMADAN MAAŞ ALMA DÖNEMİ BİTMİŞTİR”

Belediyede çalışır gibi gözüküp kahve köşelerinde oturan veya hiçbir iş yapmayanların maaş alma dönemi bitmiştir.

“ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMI YAKINDAN TANIYACAĞIM”

Şişli Belediyesi’nde çalışan tüm arkadaşlarımla, tüm birimlerle ayrı ayrı buluşacağım. Birçoğunuzu tanıyorum. Ama daha yakından sizlerle tanıyacağım. Çalışma arkadaşlarımın dertlerini, problemlerini, önerilerini dinleyeceğim.

“İŞİNİ YAPAN ARKADAŞIM SIKINTI YAŞAMAYACAK”

Şişli Belediyesi’nde işini yapan hiçbir arkadaşım sıkıntı yaşamayacaktır. Şişli Belediyesi’nde çalışan arkadaşların istediği zaman gelip, istediği zaman gidecek bir çalışma modeline asla izin vermeyeceğiz.

Şişli Belediyesi’nde çalışan birçok arkadaşımız bu seçim süresince çok fazla politize oldular. Onlara da buradan bir mesajım var. Onlarda bilsinler ki; ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayıyım. Şişli’de de CHP’den daha büyük bir parti yok.

“HERKESE EŞİT DAVRANACAĞIM”

Ama şartlar ne olursa olsun, Şişli Belediyesi’nde hangi siyasi partiden olursa olsun. Hangi siyasi anlayışta olursa olsun. Hangi inanca sahip olursa olsun herkese eşit davranacağız.

Camiye’de, cem evine de, kiliseye de,  havraya da, okula da, tüm mahallelere de eşit davranacağımızı herkes bilsin.

Bize oy veren vermeyen herkese eşit hizmet vereceğiz. Tüm yurttaşlarımdan biz denetlemelerini talep ediyorum.

“ŞİŞLİ HALKINA OLAN BORCUMUZ ÖDENECEKTİR”

Şişli Belediyesi yaşadığı olumsuzluklardan en kısa zamanda kurtulacaktır. En iyi kadrolarla, verimli bir çalışma sağlanacaktır. Şişli Halkı’na olan borcumuz ödenecektir.

Şişli’deki kadınlarımıza verdiğim sözleri yerine getireceğim. Ben Şişli’de gezerken kadınlarımızdan bana iletilen şikayetler derhal çözüme kavuşturulacak.

Kadınlarımızın bana sordukları sorulardan biri, başkanım biz sizi bir daha görebilecek miyiz olmuştu. Bir diğeri de; başkanlık koltuğuna geldiğiniz de biz size ulaşabilecek miyiz demişlerdi. Ben de onlara iki cevap vermiştim.

“HALKIN ARASINDA OLACAĞIM”

Bana ulaşabilecek miyiz diyenlere; bana belediyeye geldiğinizde ulaşamayabilirsiniz demiştim. Nedeni ise; ben sizin aranızda olacağım da ondan demiştim. Ben zamanımı makamımda oturarak geçirmeyeceğim. Çok işimiz var. Ben sürekli halkın arasında olacağım. Onların sorunlarını da, çözüm önerilerini de, yine ben ve çalışma arkadaşlarımla birlikte çözüm bulacağız.

“KADINLARIMIZ KALDIRMLARDA RAHAT YÜRÜYEBİLECEK”

Kadınlarımızın sorduğu diğer bir soru ise; bizler kaldırımlarda rahat yürüyebilecek miyizdi? Şişli’deki kaldırımlardaki ve yollardaki işgaller nedeniyle bizler yüksek topuklarla kaldırımlarda yürüyemiyoruz demişlerdi.

“SİZDEN RİCAM; ACELE ETMEYİN”

Kadınlarımızın sorularına, ben de bir atasözü ile cevap vermiştim; 'Dost Başa bakar, düşman ayağa bakar' diye. Sevgili kadınlar, ben sizin ayağınıza bakmayacağım. Ama, sizlerin yüksek topuklarla, Şişli kaldırımlarımda yürümenizi sağlayacağım.

Benim bunları yapabilmem için, önce sizlerin desteğine ihtiyacım var. O da; sizden rican acele etmeyin.

“BAŞARISIZ OLACAĞIMIZI DÜŞÜNENLERİ YANILTACAĞIM”

Bizlerin başarısız olacağını düşünen varsa onları yanıltacağım. Ben CHP gibi, İyi Parti gibi, Demokrasi Meclisi gibi kocaman bir ailenin mensubuyum. Bu aile, benim eksikliklerimi tamamlayacak. Ben de onların eksikliklerini tamamlayacağım.

“BİZ BAŞARI HİKAYESİ YAZMAYA GELDİK”

Biz gerek çekirdek ailemle, gerekse de kocaman ailemle, Şişli’ye bir başarı hikâyesi yazmaya geldik.

Ben bu gün, Şişli Belediye Başkanı olarak buruk bir sevinç yaşıyorum. O da; Sayın Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının verilmemesi. Ama Ekrem İmamoğlu’da o mazbatasını alacak. Ben Şişli’de Ekrem İmamoğlu’da İstanbul’da birlikte çok güzel işler yapacağız.

“İMAMOĞLU TÜRKİYE’DE ÇIĞIR AÇACAK”

Ekrem İmamoğlu ile benim projelerim o kadar çok örtüşüyor ki; biz birlikte çok iyi işler yapacağız. Ekrem İmamoğlu sadece İstanbul’da değil, Türkiye’de çığır açacak işler yapacak.

“BİZLER GÜZEL HİKÂYELER YAŞATTIK”

Sosyal Demokratların yönettiği belediyelerde, bu güne kadar halka yaşattıkları çok güzel hikayeler var.  

İşte bu hikâyelerden biri de benim ilçe başkanlığım dönemimde, Şişli Belediye Başkanlığı yapmış olan Fatma Girik Hanımefendi var. Ona saygı ve sevgilerimi sunarım.

Kendisi yakın zamanda ziyaretimize gelecek ve biz de onu ağırlayacağız. Bu gün hala onun başkanlığı döneminde Şişli’de yaptıkları konuşuluyor.

“İSTANBULLU METROSUNU SÖZEN’E BORÇLU”

Bu gün İstanbul’un metrosu varsa; bunu o dönemim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Sayın Nurettin Sözen’e borçludur.

“HALK EKMEK SÖZEN DÖNEMİNDE OLDU”

İstanbul’da bu gün Halk Ekmek vesilesi ile ucuz ekmek yiyorsa, işte onu da Sayın Nurettin Sözen ve ekibine borçludur.

“YOKSUL HALKA BEDAVA SÜT”

İşte sosyal demokrat belediyelerin döneminde yoksul halka süt veriliyorsa yine sosyal demokrat belediyeler yapmaktaydı. Bizler de en kısa zaman da biz de yapacağız.

Açlık ve yoksulluk durumunda olan vatandaşlarımızı bu günkü birilerin yaptığı gibi davul zurnayla değil, onları incitmeden belediyemizin şefkatli elini uzatacağız.

muammer-keskin-hayri-inonu-devir-teslim3.jpg

muammer-keskin-devir-teslim-toreni1-001.jpgmuammer-keskin-devir-teslim-toreni2.jpgmuammer-keskin-devir-teslim-toreni4.jpgmuammer-keskin-devir-teslim-toreni7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum