Keskin, çöpe atılan bebeği kurtaran temizlik personelini ağırladı

Keskin, çöpe atılan bebeği kurtaran temizlik personelini ağırladı

Mumammer Keskin, yeni doğan bebeğin hayatını kurtaran birimin temizlik işleri müdürü Efkan Yaşayan ve Koordinatörü Savaş Doğan ve bebeği bulan temizlik işleri personeli Serhat Açıkgöz, Ferdi Karaçil ve Bülent Gürlevik’i makamında ağırladı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’de bebeği bulan temizlik işleri müdürü ve bebeği bulan temizlik işleri personelini makamında ağırlayıp teşekkür ederek bir açıklama yaptı.

sisli-de-copten-bebek-cikti-sisli-belediyesi-temizlik-isleri4-(3).jpg

KESKİN: ‘BUGÜN KUŞTEPE’DE MİNİK BİR CAN KURTULDU!’

Henüz göbek bağı bile düşmemiş, kaderine terk edilmiş minik kızımızı çöpleri toplayan temizlik personellerimiz Serhat Açıkgöz, Ferdi Karaçil ve Bülent Gürlevik’in üstün dikkati sayesinde kurtardık.

Sağ salim hastaneye ulaştırdığımız bebeğimiz emin ellerde ve sağlık durumu çok iyi. Bu iyiliğe sebep olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Dünya sizler gibi insanların sayesinde güzel!

sisli-de-copten-bebek-cikti-sisli-belediyesi-temizlik-isleri.jpg

KUŞTEPE’DE ÇÖP KONTEYNERİNA BEBEK ATILMIŞTI

Dün, Şişli’de çöp konteynerine atılan yeni doğmuş bebek, son anda temizlik işçileri tarafından fark edilmişti. Olay dün sabah saatlerinde Şişli Kuştepe Yavrukuş Sokak’ta yaşanmışdı.

Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dün sabah saatlerinde sokakları dolaşarak çöp konteynerlerini dolaşmaya başlamışlardı. Yavrukuş Sokağa gelen ekipler, burada bulunan çöp konteynerini de araca boşaltarak hareket etmişlerdi.

sisli-de-copten-bebek-cikti-sisli-belediyesi-temizlik-isleri2.jpg

BEBEĞİ TEMİZLİK GÖREVLİLERİ KURTARDI

Bir süre sonra bir ağlama sesi duyan temizlik görevlileri, aracı durdurarak kontrol etmeye başladı. Bu sırada görevlileri bir poşete konularak çöpe atılan yeni doğmuş bebeği fark etmişlerdi.  

Bebeği yanlarına alan temizlik görevlileri, hemen yakında bulunan Kuştepe Aile Sağlığı Merkezi’ne götürüp sağlık kontrolü yapılan kız çocuğu, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüştü.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, bebeği çöp konteynerine kimin attığını araştırıyor.

sisli-de-copten-bebek-cikti-sisli-belediyesi-temizlik-isleri3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.