Muammer Keskin: ‘Bir takım rantçıların Kuştepe’de gözü var' diyerek, '20 yıldır neredeydiniz!’ dedi.

Muammer Keskin: ‘Bir takım rantçıların Kuştepe’de gözü var' diyerek, '20 yıldır neredeydiniz!’ dedi.

CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin Kuştepe Mahallesi’nde yaptığı konuşmada; Bir takım rantçıların Kuştepe’de gözlerinin olduğunu söyledi.

KESKİN KUŞTEPE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Muammer Keskin’in Kuştepe ziyaretine, CHP İstanbul İl Yöneticisi Bahattin Turnalı, CHP Şişli Meclis üyesi adayları, Hacer Foggo, Emrah Solaklar ve Erdal Yalçın eşlik etti..

Muammer Keskin Kuştepe Mahallesi’nde, coşkulu bir kalabalık tarafından, davul, zurna ve çiçeklerle karşılandı.

“KUŞTEPE ARTIK BU ŞEKİLDE YAŞAMAYACAK”

Muammer Keskin, Kuştepe halkına yaptığı konuşmada; ‘Size söz veriyorum, artık bu şekilde yaşamayacaksınız. Çocuklarınızı sağlıklı, güvenilir bir ortamda büyütebileceğiniz yeni bir hayatınız olacak’ diyerek konuşmasına devam etti. 

“ROMANLAR İSTANBUL’UN EN ESKİLERİNDENDİR”

Roman vatandaşlar İstanbul’un en eskilerindendir. Mahallelerinde birtakım rantçıların gözü var. Burayı asla Sulukule’deki gibi özünden uzaklaştırmalarına izin vermeyeceğiz. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm yapacağız.

“İLK KAZMAYI DA BERABER VURACAĞIZ”

İlk kazmayı beraber vuracağız. Yapacağımız dönüşümle hak ettiğiniz ne varsa alacaksınız. Komşularınızdan ayrılmadan hayatınızı güzelleştireceğiz. Sizinle beraber sokakta yürümüş, sıkıntılarınızı bilen meclis üyelerimiz var.

“BEN KUŞTEPE’Yİ İYİ BİLİYORUM”

Evinizde işsiz olan, hasta olup çalışamayan, eşine ve çocuklarına bir lokma ekmek götüremeyen benim tanıdığım onlarca dostum var.

“ŞİŞLİ’Yİ 20 YILDIR YÖNETENLER ŞİMDİ SİZLERE VAAT VERİYOR”

Kuştepe’de bunları bilen ve el uzatmayan siyasetçiler bu gün sizin karşınıza çıkıyor. Şişli’yi 20 yıldır yönetenler şimdi sizin karşınıza çıkıyor. Diyor ki; ben sizlere şunları yapacağım diye vaatlerde bulunuyor. Hadi ordan.

Kuştepe’nin kaderini değiştirmek yine Kuştepelilerin elinde.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.