Muammer Keskin: ‘2 Nisan’da Şişli Belediyesi'ne tebriğe bekliyorum’

Muammer Keskin: ‘2 Nisan’da Şişli Belediyesi'ne tebriğe bekliyorum’

CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin CHP Şişli İlçe Başkanlığı önünde yaptığı açıklamada Şişlilileri 2 Nisan’da Şişli Belediye Başkanlığı’na tebriğe bekliyorum’ dedi.

CHP Şişli İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen programa CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Şişli Belediye Başkan aday adayları, CHP Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclisi Üyeleri katıldı.

"MUAMMER KESKİN’İ SİZE EMANET EDİYORUM"
'Kardeşim' dediği Muammer Keskin'i desteklediğini dile getiren Hayri İnönü, "Ben bayrağımı Muammer Keskin'e devredeceğim, Muammer Keskin'i de size emanet ediyorum? diye konuştu.

“ŞİŞLİ’Yİ TEMİZ SİYASET İLE İLMİK İLMİK ÖRMEYE GELİYORUZ”
CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin programda yaptığı konuşmada, "Şişli'yi temiz siyasetle ilmik ilmik örmeye geliyoruz. Benim ve herhangi bir yakınımın mal varlığınız artmasına izin vermeyeceğim? ifadelerini kullanarak konuşmasına devam etti.

“ÇOCUKLARIMIZA  ÇAĞDAŞ BİR ŞİŞLİ YAŞATACAĞIM”  
Şişli'de yaşayan çocuklarımızın tümünü kendi torunum gibi, kendi çocuğum gibi en çağdaş, yaşanan bir Şişli'de yaşatmak için yola çıktım.

“ŞİŞLİ’DEKİ TEMİZ SİYASETİ YAŞATACAĞIZ”
Hayri İnönü kardeşim ile diğer aday adayı kardeşlerim ile ilmek ilmek örmeye geliyoruz. Şişli'de ki temiz siyaseti yaşatmak için hepimiz bu sabah da bir araya geldik. Hepimizin kararı ortak bir karardır. Ama bunun önderliğini yapan da Hayri İnönü'dür. Kendisine şükranlarımı, saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. 

“BURASI BABADAN KALAM MAKAMLAR DEĞİLDİR”
Buralar gelip geçici makamlar. Buraları ilelebet sanki babadan kalma bir makam olarak görenlere de buradan selamımız olsun. Buradan size söz veriyorum. Görev döneminde yetkilerimi kendime, aileme ve herhangi bir yakınımın zenginleşmesi ve güç sahibi olması için kullanmayacağım. Bu sözümüzü bana lütfen hatırlatın. Siyasette söz vermek kolaydır ama; biz kırk yıldır burada siyaset yapıyoruz. Bizi tanıyanlar bilir ki, verdiğimiz söze imza atmamıza gerek yok, yeterlidir? dedi.

"2 NİSAN'DA HEPİNİZİ TEBRİK ETMEYE BEKLİYORUM"
2 Nisan günü Şişli halkını kendisini tebrik etmesi için beklediğini söyleyen Muammer Keskin, konuşmasının devamında sloganını da açıkladı. 

“BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIMDAN ŞÜPHEM YOK”
Keskin, "Şişli'ye belediye başkanı olacağımdan hiç şüphem yoktur. Hatırlarlar sokakta karşılaştığımız, gezdiğimiz yurttaşlarım şunu iyi bilir. Aday olduğum zaman da, bugün sabah, daha önceki günler diğer aday adayı arkadaşlarıma da söyledim. 

“ŞİŞLİ’DE SÖZ, KARAR, YETKİ ŞİŞLİ HALKI’NIN OLACAK” 
Partili arkadaşlarıma, seçmenlerime 'aday olabilecek misin" diyenlere 'Ben çok inanıyorum' dedim. Aday olmama çok inanıyorum. Ama bugün de iki Nisan'da sizin hepinizi tebrik etmeye bekliyorum. Şişli'de yeni bir anlayışı, Hayri İnönü'nün başlattığı temiz anlayışı devam ettirmek benim boynumun borcudur. Seçim sürecinde ki sloganım, 'Şişli'de söz de, karar da, yetki de Şişli Halkının olacak'tır' ifadelerini kullandı.

CHP ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUAMMER KESKİN'İN VİDEO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ 

muammer-keskin-miting-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum