Muammer Keksin: ‘Şişli’deki tüm partilerden fazla oy alarak belediye başkanı olacağım'

Muammer Keksin: ‘Şişli’deki tüm partilerden fazla oy alarak belediye başkanı olacağım'

CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin, gittiği bir etkinlikte, Şişli’de yarışa giren iki partiden de fazla oy alarak, Şişli’nin Belediye Başkanı olacağını söyledi.

Keskin Ardahanlılar’la bir araya gelerek, projelerini anlattı ve desteklerini istedi. Bu etkinlikte Şişli’de belediye başkanlığını tüm rakiplerinden fazla oyla alacağını iddia etti.

KESKİN’DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Keskin lise yıllarına kadar Ardahan’da yaşadığını ve hayatını şekillendiren yerin de Ardahan olduğunu söyleyerek hemşerileri aracılıığı ile Şişli’ye önemli açıklamalarda bulundu.

“SADECE OYUNUZU DEĞİL GÖNLÜNÜZÜ DE KAZANMAK İSTİYORUM”

Şişli Anadolu’nun 40 yerinden göç almış bir ilçedir. Size söz veriyorum 1 Nisan’dan itibaren bütün Şişli'nin başkanı olacağım. Kimseyi kayırmayacağım. Aranızda başka partilere gönül vermiş insanlar olabilir. İçiniz rahat olsun. Sadece oyunuzu istemiyorum. Gönlünüzü de kazanmak istiyorum.

“TÜM YUTDAŞLARIMIN BAŞKANI OLACAĞIM”

Sadece Cumhuriyet Halk Partililerin değil, Şişli’de yaşayan tüm yurtdaşlarımın, hatta Şişli’de yaşamayıp Şişli’ye misafir olarak gelen veya bura da çalışan yani Şişli ile yolu kesişmiş tüm yurtdaşlarımın başkanı olacağım.

“RAKİPLERİMİ KÜÇÜMSEMİYORUM AMA BU BİR GEÇEK”

Biz CHP olarak Şişli’de 1’nci partiyiz. 31 Mart akşamı 1 Nisan sabahı da bunu göreceksiniz. Burada yarışa giren güçlü rakiplerimiz de var. Onları küçümsemiyorum. Ama tüm rakiplerimizden daha fazla oy alacağım. Bu  da bir gerçek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.