Mitch Batshuayi, Antalya kampına yetişmek için kısa bir ara veriyor

Mitch Batshuayi, Antalya kampına yetişmek için kısa bir ara veriyor

Tecrübeli golcü, kulübe katılan ilk Belçika milli takımı oyuncusu olarak da dikkatleri üzerine çekti. Katar'da çıktığı 2 maçta 1 gol atan Batshuayi, kondisyon ve performans olarak güçlü bir geri dönüş yaptı.

Tecrübeli golcü, kulübe katılan ilk Belçika milli takımı oyuncusu olarak da dikkatleri üzerine çekti. Katar'da çıktığı 2 maçta 1 gol atan Batshuayi, kondisyon ve performans olarak güçlü bir geri dönüş yaptı. Belçikalı futbolcu, Antalya antrenman kampında Salernitana ile oynanan maçın son yarım saatinde oyuna girip penaltı golüyle teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Aradan sonra kritik çalışmalara başlayacak olan sarı-lacivertlilerde Batshuayi'ye çok ihtiyaç var. Valencia, Ekvador milli takımına sakatlıktan betaverse dönerek Batshuayi'nin önemini artırdı. Yıldız oyuncu, sanki hiç dinlenmemiş gibi takıma  katıldı. Batshuayi'nin hazırlıkları, özellikle 24 Aralık Cumartesi günü Trabzonspor ile deplasmanda oynanacak maç öncesinde, teknik komitenin planlarında yüksek. Antrenmanlarda disiplinli ve yardımcı olan Batshuayi, bu kez Fenerbahçe'nin 13 resmi maçında 8 gol  1 asist kaydetti.

Valencia ve Perez dönmeye hazır

Fenerbahçe hazırlanıyor, önemli Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında görev alacak. Jorge Jesus liderliğindeki antrenman, ısınma ve koşu hareketleriyle başlıyor. Ardından pas pas vermeye başlayan sarı-lacivertli ekip, son çeyrekte ağırlıklı olarak taktiksel çalışmalar yaptı.

"Ali Koç ile aynı fikirdeyiz"

Geçtiğimiz günlerde merakla beklenen diziye imza atan Arda Güler için resmi açıklama Gençlerbirliği'ne satış bedelinin ödeneceği yönünde. Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş dün yaptığı konuşmada, “Ali Koç ile Arda Güler'in bir sonraki betaverse giriş satışındaki payımız konusunda anlaştık ve 2.5 milyon euro alacağız. Ayrıca tavsiye ettikleri 7-8 oyuncu arasında yer alacağız, istediğimizi bedavaya alıyoruz. Hepimiz dört genç oyuncu veriyoruz.

Antalya A Grubu bölüm hakemi Erşan Kartal, TBF Disiplin Kurulu'nun 15 Aralık 2022 tarihli toplantısında TBF'nin resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada basketbol disiplin kararlarının 29/1, 29/5 ve 29/ olduğunu açıkladı. 6. Tüzük ve Tahkim Kararı 9/4/d., 19/3 uyarınca 1 yıl 4 ay süreyle tam diskalifiye. Ve 23. madde kapsamında lisansının iptal edilmesi için basketbol disiplin kararı verildiğini açıkladı. Erşan Kartal Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ni 9. sırada tamamladı. Frutti Extra Bursaspor ile Onvo Büyükçekmece arasında 2. hafta maçında yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.