Miniklerin diploma sevinci!...

Miniklerin diploma sevinci!...

Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezi’nde okul öncesi eğitimlerini tamamlayan çocuklar, törenle ilk diplomalarına kavuştular.

Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye katılan Belediye Başkanı Arif Dağlar da, çocukların heyecanına ortak oldu ve hem gösterileri izledi, hem de diplomalarını tek tek kutlayarak verdi. Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezi’nde eğitimlerini tamamlayan 6 yaşındaki 55 öğrenci, okul öncesi eğitimlerini tamamlayarak ilk mezuniyet sevincini yaşadılar.

 

Mezuniyet gecesinde minikler; Semazen Gösterisi, Arılar ve Kelebekler Rondu, Korodan Şarkılar, Tiyatro Gösterisi, Elazığ ve Kafkas Yöresi Folklör Gösterisi ve Slayt Gösterilerini aileleri ve davetliler önünde başarıyla sundular. Her gösteri sonrası ayakta alkışlanan çocukların, özellikle Türk bayağı ve Atatürk portresinin sergilendiği gösterisi uzun süre alkışlandı.  Gecenin sonunda bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar; “Her zaman vurguladığım gibi, her yaptığımız işte kaliteyi esas alıyoruz. Bizim için, eğitimde de kaliteye önem vermek,  her zaman esas hedefimiz oldu. Kurduğumuz bu merkezde çocuklarımız, uzman öğretmenler rehberliğinde çağdaş, sosyal ve kültürel yönden yetiştiriliyorlar. İyi bir gelecek, sağlam temellere dayalı bir eğitimle mümkündür. Kartal Belediyesi olarak bu merkezde geleceğe yönelik en büyük yatırımı çocuklarımız için yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımıza bu ilk mezuniyetlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını, bundan sonraki yaşamlarında da başarılı bir ömür geçirmelerini dilerken, emeği geçen tüm eğitimcilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.

 

Gecenin sonunda Başkan Dağlar öğrencilere diplomalarını ve çeşitli hediyeleri onları tek tek kutlayarak verdi.  

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.