Minecraft Satın Al

Minecraft Satın Al

Piksellerle kurulan efsane oyun olarak bilinen dünya çapında ün kazanmış bir oyun olan minecraft Türkiyede de birçok kullanıcıya hitap etmektedir.

Piksellerle kurulan efsane oyun olarak bilinen dünya çapında ün kazanmış bir oyun olan minecraft Türkiyede de birçok kullanıcıya hitap etmektedir. Minecraft düşük maliyetle kurulmuş bir oyun olsa da yapımcılarının kazandığı paranın haddi hesabını geçmiş vaziyettedir. Ancak halen 23 euro gibi bir ücrete oyunun satışı yapılmaktadır. Minecraft satın almak isteyenler, minecraft’ın kendi sitesinden yaklaşık 90 liraya oyunu almak zorunda değildir. Çünkü artık filopi olarak biz devreye giriyoruz. Web sitemizi açtığımız günden beri bu fazla fiyata karşı satışlarımızı tam hız sürdürmeye devam ediyoruz. Minecraft premium hesap satın almak isteyenler sitemizde çok düşük bir ücret karşılığı minecraft premium sahibi olabilirler. Oyun, satın alınmadan oynanmayan ufak bir demo sürüm sunan bir oyundur. Demo sürümünü oynamanızı bile tavsiye etmiyorum. Çünkü demo sürümünde yaklaşık on dakikalık bir oyun süreci verilmiş. Neredeyse hiç crafting yapmaya izin bile verilmemektedir. Yani oyun sizleri minecraft premium hesap almaya teşvik etmektedir. Minecraft premium üyelik satın aldığınız taktirde açılan birçok özellik ve aktivite sizlere oyunda çok güzel dakikalar yaşatacağa benzemektedir. Minecraft oyununda yapılacakların sınırı yok. Ancak tek sorun premium üyeliksiz oyunu oynayamamak.

Fiyat yüzünden oyunu oynayamamaya son

Minecraft gerçekten çok sevilse de oyunun fiyatı çok pahalı olduğu için oynayamayan birçok kişi var. Bizler de bu durumu gördük ve artık bu kötü duruma bir son vermek için web sitemizi açtık. Premium hesabı yaklaşık 7’de biri fiyatına sizlere sunmaya başladık. Bu uygun fiyatı oyunu almak isteyen fakat alamayanlar için başlattık. 2. El premium hesaplarımız sayesinde sizler de artık minecraft oynarken rahat rahat crafting yapma fırsatına erişeceksiniz. Hesaplar ikinci el diye endişe etmenize de gerek yok. Çünkü minecraft premium hesaplarımıza ömürlük garanti hizmetini de beraberinde getirip sizlere sunuyoruz. Yani yıllarca bu hesaplarla oyuna giriş yapıp istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Hesaplarınızın başına gelebilecek en ufak sorunda bizler sizlere yeni hesabınızı teslim ediyoruz ve oynamaya tam hız devam ediyorsunuz. Web sitemizde minecraft premium hesabı satın alabilirsiniz. Şimdiden keyifli ve bol eğlenceli dakikalar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.