Mine Sanat'ta karma manzara sergisi

Mine Sanat'ta karma manzara sergisi

Nişantaşı Mine Sanat,17 Aralık tarihinden itibaren, Türk sanat tarihinde yer edinmiş ve de geçtiğimiz yıllar içinde galeri bünyesinde sergi açmış 22 değerli sanatçıyı birarada görebileceğiniz "Manzara Hakkında" adlı karma sergiye ev sahipliği yapmaya hazı

Bu sergiyle sanatçıların "manzara" algısı ile birlikte bu kavramın ne anlamlara gelebileceğine, nasıl anlaşılabileceğine, resim sanatı tarihi içinde zamansal olarak ne gibi değişimlere uğrayabileceğine tanık olunacak. 

Bu yapıtlar fotoğraf, yağlıboya, akrilik, karışık teknik, dijital baskı gibi çeşitli tekniklerle oluşuyor. Bunlar izleyiciye yaratıcılarının "manzara"dan ne anladıklarını gösteriyor. Resimseverler, onlarla yolculuğa çıkıp bu kavramın ifade ettiği "dışarıyı gösteren pencere", "genel anlamda görünüm, bir yöne bakıldığında görülebilen her şey" ile resim ve fotoğraf sanatındaki "konusunu bir doğa, kent parçasından alan resim, gravür ya da desen" anlamlarıyla birleştiği ve uzaklaştığı yerleri görebilecek. . 

Gülçin Aksoy , Bilge Alkor, Şemsi Arel, Özgül Arslan,Tomur Atagök, Nancy Atakan Pertev Bayer, Bedri Baykam, Cevat Dereli, Berna Erkün, Jale Erzen, Mehmet Güleryüz , Altan Gürman, Gül Ilgaz, Namık İsmail, Serhat Kiraz, Nur Koçak, Balkan Naci, Sergül Özkutan, Yusuf Taktak, Cemal Tollu, Azime Sarıtoprak gibi sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek "Manzara Hakkında" isimli karma sergi 17.12.2012 – 31.01.2013 tarihleri arasında Mine Sanat Galerisi Nişantaşı mekânında ziyaret edilebilir.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.