MİKA DUŞAKABİN

MİKA DUŞAKABİN

Ucuz duşakabin denilince ilk akla gelen seçenek Mika Camı Duşakabinler olmaktadır.

Ucuz duşakabin denilince ilk akla gelen seçenek Mika Camı Duşakabinler olmaktadır. Mika Duşakabinler cam görünümlü olup esnek camı sayesinde kırılma riski çok az olan ürünlerdir. Eski tip duşakabin modeli olarak da bilinen Mika duşakabinler ülkemizde sektörde ilk satışa sunulan modeller olsalarda günümüz teknolojisin den yararlanılarak camda bulunan her modelin aynısını mika duşakabin modelinde de yapılmaktadır.

MİKA DUŞAKABİN MODELLERİ

Mika camlı modeller camlarda olduğu gibi kare, oval, dikdörtgen ve düz her modelde üretilmektedir. Küvetsiz zemin üzerine de istenilen ölçülerde özel ölçüde üretim yapılmaktadır. Mika duşakabinler çerçeve  (profil ) seçeneği olarak Beyaz, mat krom, ve parlak krom olarak 3 renk de üretilmektedir. Açılım olarak da Sürgülü veya kapılı olan menteşeli açılım olarak üretilmektedir.

MİKA DUŞAKABİN FİYAT LİSTESİ

Fiyat Listesinde belirtilmiş olan fiyatlar 2017 Ocak ayı itibariyle oluşturulan fiyat listesi olup, olan dışı durumlarda fiyat değişimi yapılmaktadır. Güncel fiyatlar hakkında nokta duşakabin müşteriDanışma hattını arayabilirsiniz.

  • Beyaz profilli “teknesiz” Mika camlı duşakabin 250 TL
  • Mat krom profilli “Teknesiz” Mika camlı Duşakabin 295 TL
  • Parlak krom profilli “Teknesiz” Mika Camlı Duşakabin 325 TL

Banyosunu yenilemek isteyenlerin Ekonomik Çözüm arayışlarına çözüm sunmak için firmamız İstenilen her ölçü ve ebatta en ucuz duşakabin fiyatları ile sizlere hizmet vermektedir. www.noktadusakabin.com web sitesinden modelleri inceleyebilir ve müşteri danışma hattını arayıp telefonda sipariş verebilirsiniz.

NOKTA DUŞAKABİN MİKA CAMLI DUŞAKABİN

Firmamızın son yıllarda en çok satışını yapmış olduğu ürün “mika duşakabin” camlı duşakabin modelidir. Diğer firmalara oranla daha çok model seçeneği ve rekabetçi fiyat listesi ile müşterilerine hizmet sunan firmamız müşterilerimizin talepleri doğrulusunda istenilen ölçü ve modelde üretim yapmaktadır. Firmamızın üretimini yaptığı ürünleri İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde montaj hizmeti ile birlik de sunmaktadır. Diğer illerden verilen siparişleri ise kargo ile gönderip yurdun tümüne ürün satışı yapmaktadır. Ürünlerimizi ister online istersenizde telefon ile sipariş edebilirsiniz.

Kampanyalı Mika Duşakabin modelleri

Kampanyada belirtilen ölçü ve fiyatlar kare ve oval olan modellerde geçerlidir.

  • 80x80 Akrilik duşteknesi+ mika camlı duşakabin Takım : 450 TL
  • 90x90 Akrilik duşteknesi+ mika camlı duşakabin Takım : 450 TL
  • 100x100 Akrilik duşteknesi+ mika camlı duşakabin Takım : 450 TL

Kaliteli ucuz fiyatlı mika duşakabin almak istiyorsanız 0212 504 91 47 nokta duşakabin müşteri danışma hattını arayabilirsiniz. Danışma hattımız 9:30 ile 21:30 saatleri arasında sipariş alımı, ölçü keşif talebi randevularınızı almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.