Mide Küçültme Ameliyatı

Mide Küçültme Ameliyatı

Mide Küçültme Ameliyatı

Günümüzde ölüm sebepleri içerisinde ikinci sırada bulunan kanser birçok insanın korkulu rüyası olmaktadır. Kanserde tanı teşhisin erken yapılması oldukça önemlidir. Bu konuda birçok gelişim yaşanmaktadır. Bunlardan birisi de PET MR cihazlarıdır. Bu cihaz sayesinde kanser tanısında büyük kolaylık yaşanabilmektedir. Grup Florence Nightingale Hastaneleri’nde bu cihaz ile kanser tanı ve teşhisleri yapılabilmektedir.

 

Prostat Hastalıkları Nedir?

Prostat erkeklerde meninin sıvı kısmının yapıldığı bir organdır. Yaş ilerledikçe farklı sebepler ile büyümeye başlamaktadır. Bu büyüme ise bazı sorunları meydana getirmektedir. Büyümeler içerisinde normal büyümeler yanında kanser sebebi ile büyümelerde mevcuttur. Bu sebeple prostat şikayetlerinde büyümenin sebebi teşhis edilmeli ve önlemler alınmalıdır. Bu konuda ameliyatlar yapılabilmektedir.

Prostat Kanseri

Prostat büyümesinde farklı bir etki de prostat kanseri olmaktadır. Bu durumda hemen tedavinin başlanması ile ileri seviyeye ulaşmamış prostat kanseri tedavi edilebilmektedir. Prostat hastalıkları, büyümesi ve kanseri konusunda Grup Florence Nightingale Hastaneleri üroloji ve kanser merkezinde teşhis ve tedavi yaptırabilirsiniz. Kuruma www.florence.com.tr adresindeki siteden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.